webinář na vyžádání

Digitalizace analýzy moči: Tvorba digitálního dvojčete chemického analyzátoru moči

Sdílení

Digitalizace analýzy moči: Tvorba digitálního dvojčete chemického analyzátoru moči

Výrobci lékařských strojů musí prokazovat, že jejich výrobky jsou bezpečné a efektivní, ať už vyrábí implantáty, přístroje pro aplikaci léků nebo diagnostické laboratorní vybavení. Simulace hraje v tomto procesu stále důležitější roli: tvorba digitálního dvojčete zařízení umožňuje určit výkonnost výrobku a získáte díky ní informace potřebné k vylepšování dalších generací návrhu tak, abyste zůstali konkurenceschopní.

Připojte se k nám na naší cestě k digitalizaci, během níž se dozvíte, jak lze při simulaci komponent lékařského zařízení využít výpočetní dynamiku (CFD), což je demonstrováno na systému pipet v chemickém analyzátoru moči. Na webináři se dozvíte, jak lze Simcenter STAR-CCM+ využít k vyhodnocení výkonnosti existujících zařízení a návrhu zcela nových zařízení.

Dozvíte se také, jak vám může portfolio produktů společnosti Siemens PLM Software pomoci při generování digitální evidence v následujících oblastech:

  • snížení nákladů na testování
  • zrychlení procesu schvalování splnění legislativy

Po krátkém úvodu se podrobně podíváme na možnosti systémů Simcenter STAR-CCM+ a Správce návrhu, na nichž bude předvedena hlavní výhoda digitálního dvojčete: jak lze rychle a jednoduše generovat a testovat různé varianty návrhu a vybrat tak nejlepší návrhy z celé řady různorodých variant.