webinář na vyžádání

Odhalte tajemství Solid Edge PDM

Sdílení

Odhalte tajemství Solid Edge PDM

Objevte funkce Solid Edge PDM a zjednodušte vývoj výrobků:

  • Řízení dat a přístupových oprávnění pro ochranu duševního vlastnictví
  • Účinné vyhledávání pro podporu opakovaného používání
  • Pracovní postupy zjednodušující vývoj a zvyšující inženýrskou efektivitu.
  • Možnost sdílet data a spolupracovat se zaměstnanci v celém podniku na návrzích v různých CAD formátech, zvyšovat jejich kvalitu, snižovat množství chyb a rychleji dodávat výrobky na trh

Seznamte se s našim odborníkem na nástroje PDM:

Kurt Pennington – specialista ve společnosti Siemens se zaměřením na Teamcenter. Kurt pracuje ve společnosti Siemens již 13 let. Má více než 35 let zkušeností v oblasti návrhů a výroby, které získal u minulých zaměstnavatelů, například General Dynamics C4 a Andrew Corporation. Kurt má také rozsáhlé praktické zkušenosti se Solid Edge a různými CAD systémy a disponuje praktickými znalostmi nástrojů PDM, procesů a pracovních postupů, se kterými se inženýři setkávají každý den.

Případová studie o tom, jak řešení Solid Edge PDM zvýšilo inženýrskou efektivitu a produktivitu

Malý tým 12 konstruktérů společnosti Powerex používá Solid Edge při tvorbě desítek tisíc návrhů výrobků na zakázku v různých odvětvích. Nasadili nástroj PDM společnosti Siemens – Teamcenter Rapid Start, díky kterému získali kontrolu nad svými návrhy, revizemi a problémy. Společnost Powerex okamžitě zaznamenala nárůst produktivity až o 20 procent.