webinář na vyžádání

Simulace pro konstruktéry

Sdílení

Simulace pro konstruktéry

Simulace se ukázala jako účinný způsob, jak v rané fázi vývoje zjistit, zda návrh splňuje požadavky na výkon, a jak snížit náklady spojené s fyzickým prototypováním. Výhody simulací však často nejsou využívány na plno a příliš často je ve velkých společnostech má na starost pouze malý tým odborníků.

Ale i malé společnosti a konstruktéři pracující na vývoji produktů mohou těžit ze simulace, která pro ně doposud byla často nedostupná kvůli jejím nákladům a povaze. Tato prezentace se zaměří na to, jak může simulace konstruktérům pomoci porozumět výkonu jejich produktů dříve, už v rámci vývoje. Představíme si dostupná řešení, která reagují na jedinečné potřeby konstruktérů.

Seznamte se s integrací CAD-CAE se softwarem Simcenter 3D a FLOEFD od společnosti Siemens

Podívejte se, jak společnost Siemens zavádí navrhování řízené simulací na základě úzké integrace mezi nástroji CAD a CAE pro strukturální simulaci, analýzu tekutin a další typy simulací. Prováděním simulace ve vybraném konstrukčním nástroji nebo v těsném spojení s ním můžete rychle vyhodnotit výkon svého produktu už při jeho navrhování a získat okamžitou zpětnou vazbu.

Kdo by tomuto webináři měl věnovat pozornost?

  • Vedoucí technických oddělení
  • Vlastníci malých nebo středně velkých výrobních firem
  • Designéři a inženýři v oblasti CAD
  • Konstruktéři

Prezentuje:

Seznamte se s přednášejícím

Siemens Digital Industries Software

Patrick Farrell

Vedoucí marketingu – oddělení simulací a testování