webinář na vyžádání

Pochopení výhod procesu FMEA (Failure Mode and Effects Analysis) podpořeného řešením s uzavřenou smyčkou kvality

Sdílení

Pochopení výhod procesu FMEA (Failure Mode and Effects Analysis) podpořeného řešením s uzavřenou smyčkou kvality

Ve světě globální automobilových dodavatelů mohou mít chyby výrobců závažné a nákladné důsledky: zvýšené náklady na záruční opravy, ovlivnění funkčnosti a bezpečnosti výrobku nebo nesplnění požadovaných norem automobilového průmyslu. Schopnost ohodnotit rizika spojená s možným selháním výrobku je naprosto zásadní a proces FMEA je důležitým nástrojem, který umožňuje provést vyhodnocení rizik.

Efektivní používání procesu FMEA v rámci kompletního systému řízení kvality (QMS) umožňuje výrobcům vyhnout se problémům ještě před zahájením výroby a zvýšit tak bezpečnost i spolehlivost výrobků.

V tomto webináři se dozvíte, jak systém kvality s uzavřenou smyčkou pomáhá v rámci procesu FMEA a jak firmám umožňuje provádět úplné analýzy rizik.

Probereme následující témata:

  • Výhody řízení kvality s uzavřenou smyčkou
  • Osvědčené postupy od odborníků společnosti Siemens na tuto oblast
  • Jak zákazníci díky systému řízení kvality dosáhli výrazného zlepšení svých procesů

Seznamte se s přednášejícím

Siemens Digital Industries Software

Valentina Lupo

Vedoucí oddělení zakázkové výroby

Valentina is Industry Manager for Discrete Manufacturing at the Siemens Digital Industries Software, with the focus on quality. She started her journey in Siemens two years ago in the Business Enablement Team of Manufacturing Operations Management.Before joining Siemens, she held different positions in Quality Management and R&D, both in Italy and Poland. She also covered Project Management position, as “Certified Project Management Associate – IPMA Level D®️”. She holds a Master degree in Mechanical Engineering from the Polytechnic of Bari.