webinář na vyžádání

Integrované plánování a provádění programů v leteckém a vojenském průmyslu

Sdílení

Integrované plánování a provádění programů v leteckém a vojenském průmyslu

Společnosti v leteckém a vojenském průmyslu chtějí zlepšit plánování a provádění plánů tak, aby dokázaly dávat přesnější nabídky, snížit náklady na jejich tvorbu a lépe řídit náklady a časové plánování programů. Zlepšení výkonnosti v rámci programů má přímý vliv na pravděpodobnost získání nových zakázek a dodržování postupů vede ke snížení množství programů, jejichž náklady se během provádění zvýšily.

Tento webinář popisuje systémový přístup k plánování a realizaci programů díky integraci nákladů, rozvrhů a technických požadavků do systému pro správu plně plánovaných programů s dostatkem zdrojů a financí.

V tomto webináři se dozvíte:

  • Jak efektivněji plánovat a provádět programy
  • Jak vytvářet a používat „společné WBS“ obsahující všechna data pro tvorbu programových nabídek na základě historických dat
  • Schopnost zcela integrovat náklady, plány a technické požadavky do jednoho pracovního balíčku
  • Jak získat plnou podporu integrace hlavního rozvržení, hlavního plánu, průběhu prací, správy získaných hodnot, smluv a jejich změn, plánování zdrojů a úplného přehledu a zpráv o programu

Seznamte se s přednášejícím

Siemens Digital Industries Software

Dale Tutt

Viceprezident divize Aerospace and Defense Industry

Dale je zodpovědný za definování celkové strategie divize Aerospace and Defense Industry, řídí požadavky na softwarové produkty a řešení a určuje směr, kterým se mají ubírat řešení určená pro zákazníky v leteckém a vojenském průmyslu.