webinář na vyžádání

Rychlejší vývoj výrobků a softwaru díky moderní správě životního cyklu aplikací (ALM)

Sdílení

Rychlejší vývoj výrobků a softwaru díky moderní správě životního cyklu aplikací (ALM)

Z výrobků se stávají systémy a dokonce systémy systémů. Díky internetu věcí je možné jednotlivá zařízení propojit a vytvořit ucelené ekosystémy. Strojové učení a umělá inteligence otevírá nové možnosti. Zabezpečení dat a dodržování předpisů se stávají nedílnou součástí těchto nových oblastí.

Podívejte se na tento 60minutový webinář, který shrnuje, jak výše popsané výzvy překonat. Posuňte vývoj výrobků a softwaru na novou úroveň díky platformě Polarion ALM:

  • Odvoďte různé úrovně požadavků a sjednoťte různé inženýrské disciplíny
  • Ověřujte plnění jednotlivých požadavků jednoduše na stejné platformě
  • Získejte přehled o stavu v reálném čase
  • Urychlete spolupráci se všemi účastníky a různými týmy
  • Zbavte se samostatných dokumentů se specifikacemi a sjednoťte všechny sledovatelné položky díky technologii Live Document
  • Zapojte do procesů plnění předpisů agilní přístup

Tento webinář přednáší Pasi Ahola (M.Sc. fyzikálního inženýrství), zakladatel a výkonný ředitel společnosti Taipuva Consulting, která je partnerem společnosti Siemens PLM v severských zemích. Pasi využívá řešení pro správu životního cyklu aplikace Polarion od roku 2009 a působil jako poradce pro spoustu celosvětových společností, například Sandvik, Danfoss, DeLaval, Planmeca a KaVo Kerr. Již 20 let působí jako odborník v oblasti vývoje výrobků a softwaru. Pasi pořádá kurzy v oblasti inženýrství požadavků a specializuje se na strukturování informací v systémovém inženýrství. Posláním Pasiho a společnosti Taipuva je pomáhat ostatním odborníkům usnadňovat jejich každodenní práci ve výzkumu a vývoji tak, aby byla efektivnější a zábavnější.