webinář na vyžádání

Strategie zjednodušující inovace výrobků pomocí vizualizací v PLM , virtuální realitě a digitálnímu dvojčeti

Sdílení

Strategie zjednodušující inovace výrobků pomocí vizualizací v PLM , virtuální realitě a digitálnímu dvojčeti

Mnoho společností používá k ověřování a korekcím konstrukce svých výrobků fyzické prototypy. Fyzické prototypy mohou být nákladné a oprava problémů odhalených v pozdní fázi je nákladnější.

Podívejte se na tento webinář, který vám představí PLM vizualizace v řešení Teamcenter, které podporují inovace a rozhodnutí podložená daty. Podívejte se, jak lze do vývoje výrobků začlenit digitální technologie v rané fázi vývojového procesu, což pomáhá při řešení problémů bez nutnosti nákladného přepracování. Pomocí JT formátu nezávislého na použitém CAD systému je možné snadno sdílet, vizualizovat, připomínkovat, prozkoumávat a vyměňovat 2D a 3D návrhy. Teamcenter podporuje cenově dostupná, komerční řešení pro virtuální realitu (VR), která nabízejí pohlcující vizualizaci výrobků na vašem počítači. Kontroly v prostředí virtuální reality umožňují vyhodnocovat a posuzovat ergonomické faktory návrhu, například zorné pole, dosažitelnost a bezpečná vzdálenost.

Podívejte se, jak může digitální dvojče výrobku nahradit fyzické prototypy a maximalizovat tak hodnotu 2D a 3D součástí návrhu, snížit náklady na inovace a zjednodušit inženýrské a výrobní procesy.