webinář na vyžádání

Návrh nové generace v oblasti průmyslových strojů

Sdílení

Návrh nové generace v oblasti průmyslových strojů

V současnosti vyžaduje vývoj strojů více než jen konstrukci mechanických součástí. Problémy, které je třeba řešit, se týkají celé řady oblastí, například schopnosti vyrábět stroje s kratšími časy cyklů, nižší chybovostí a v kratším termínu dodání. Včasné digitální ověření vám umožní dodávat zákazníkům stroje bez obtíží. Vzhledem ke stále vyššímu podílu elektrických, automatizace a softwaru v současných strojích je nutné tyto problémy řešit souběžně napříč více obory.

Připojte se k webináři na vyžádání a podívejte se, jak NX integruje strojní a elektro konstrukci s nejvýkonnějším prostředím pro modelování a jakou podporu nabízí v následujících oblastech:

  • Nejlepší platforma pro mechatronický návrh na světě
  • Skutečný generativní návrh
  • Aditivní výroba

Seznamte se s přednášejícími

Siemens Digital Industries Software

Scott Felber

Marketingový manažer pro NX

Scott Felber je marketingový manažer pro NX ve společnosti Siemens Digital Industries Software. Hlavním úkolem Scotta je pomáhat zákazníkům dosáhnout maximálního potenciálu při používání produktů společnosti Siemens, zejména při navrhování v NX. Může zákazníkům pomoci zefektivnit práci s NX v kontextu s Teamcenterem, automatizací procesů a dalšími způsoby použití návrhových dat. Spolupracuje se zákazníky a pomáhá jim transformovat jejich podnikové procesy tím, že odhaluje činnosti bez přidané hodnoty.

Siemens Digital Industries Software

Scott Felber

Manager of NX Design Product Marketing

Scott Felber is an NX Product Engineering Software Marketing Manager with Siemens Digital Industries Software. Scott's main task is to help customers and prospects identify value around the use of Siemens software products with a focus on NX for Design and how that integrates into their current processes. He can also discuss the use of NX in the context of Teamcenter, Process Automation, and many other upstream and downstream uses for the design data. He works with customers and prospects to help them build a plan to transform their business and processes by identifying non-value activities and ways to eliminate them.