webinář na vyžádání

Plně automatická správa materiálu pro budování chytré továrny

Sdílení

Plně automatická správa materiálu pro budování chytré továrny

Představte si, že byste mohli materiály spravovat pomocí jediného řešení, které by automaticky sledovalo všechny materiály v továrně. Toto řešení nabízí plnou viditelnost pohybu a využití materiálu v rámci celé továrny. Doba doplnění materiálu se tak zkrátí téměř na nulu. Řešení správy materiálu eviduje kapacitu výroby a v předstihu upozorňuje na vyčerpání zásob.

Podívejte se na jednu z našich zkušeností, kdy řešení Valor Material Management umožnilo výrobcům elektroniky vybudovat chytřejší továrnu.

Správa materiálu pro sestavy desek plošných spojů

Vzhledem ke stále se zvyšující poptávce po rychlém vývoji velkého množství elektronických výrobků se výrobci neustále snaží posílit výrobu. V dnešní době je nejčastějším vlivem na efektivitu provozu nedostatek potřebných materiálů k výrobě. Kvůli chybějícímu materiálu jsou výrobní linky nečinné a hledání materiálu ve výrobních prostorách i skladech je neefektivní.

V tomto webináři se podíváme, jak výrobci pomocí Valor® Material Management řeší problémy spojené s kontrolou nad materiálem a jeho viditelností. Správa materiálu nabízí čistou návratnost investic díky redukci úrovní inventáře a odpadu. Zároveň vylepšuje produktivitu továrny a kvalitu výrobků.

Přednášející:

Sagi Reuven je obchodní manažer výrobního provozu Valor. Přednese jeho vizi a provede vás automatizovanou správou materiálu.

Seznamte se s přednášejícím

Valor

Sagi Reuven

Obchodní manažer výrobního provozu