Klíčové systémy a low-code: integrace, zrychlení vývoje aplikací a vylepšení pracovních postupů

Záznam webináře | 58 minut

Zúčastněte se tohoto webináře a dozvíte se více o rychlém vývoji aplikací pomocí low code platformy Mendix, která výrazně posouvá kupředu možnosti integračních řešení.

Integrace a vylepšení: Funkce nízkokódových aplikací

Pokud si podniky chtějí udržet konkurenceschopnost, musí zavádět inovace a zrychlit návratnost svých investic. Jedním z klíčových požadavků v tomto procesu je poskytování správných dat správným týmům ve správný čas – to výrazně zvyšuje efektivitu práce. K tomu není vždy třeba budovat společná datová úložiště spravovaná příslušnými specialisty - díky low code platformě Mendix je možno propojovat stávající data a nalézat mezi nimi nové vazby a souvislosti. Low code platforma, v rámci které se aplikace skládá z již připravených komponent, nabízí 6-10x rychlejší vývoj než standardní technologie a je snadno použitelná i lidem z businessu, kteří se v IT detailně neorientují. Mendix je ideálním nástrojem na propojení světa businessu se světem IT.

V tomto webináři vás Jan Brotánek a Miroslav Pščolka z firmy Creatity, partnera společnosti Siemens, seznámí s rolí integrace, způsoby využití low codu k úspěšnému dokončení řešení a s pozitivními efekty, které používání low codu má na business firem a jejich procesy.

Přednášející:

Jan Brotánek

Mendix Scrum Master & Jednatel ve společnosti , Creatity s.r.o.

Jan se zabývá primárně vedením projektů v oblasti Mendixu a umělé inteligence. V minulosti pracoval ve sféře ekonomického poradenství, a skrze vedení projektů implementace umělé inteligence a automatizace práce ve fakturaci, účetnictví nebo burzovního obchodování se přeorientoval na IT. Zaměřuje se spojení businessu s IT, zefektivnění procesů a automatizaci s cílem nahrazení repetitivní a nekreativní práce lidí ve firmách softwarem, k čemuž se mimo jiné hodí právě low code platforma Mendix.

Miroslav Pščolka

Mendix Platform Architect & Jednatel ve společnosti , Creatity s.r.o.

Miroslav se zabývá Mendixem jakožto platformový architekt primárně z pohledu technického a integračního. Za svoji více než dvacetiletou praxi v oblasti IT a rychlého vývoje aplikací mimo jiné na pozici Technology Lead v Continental AG vedl projekt výběru, nasazení a implementace Mendixu jakožto strategické low code platformy pro tento koncern.