webinář na vyžádání

Systémová simulace: představení řešení pro konstrukci turbín

Sdílení

Systémová simulace: představení řešení pro konstrukci turbín

Zjistěte, jak můžete simulovat kompletní systém turbíny a zvýšit produktivitu procesu její konstrukce.

Plynové turbíny jsou nedílnou součástí infrastruktury na výrobu energie. Měnící se vzorce výroby energie a zvýšená konkurence znamená, že turbíny musí pracovat efektivněji než kdy dříve. Turbíny nové generace jsou složité systémy, nebo dokonce systémy systémů: jak můžete pochopit výkon celého systému turbíny?

V tomto webináři se dozvíte, jak se 1D simulace používá pro analýzu výkonu plynové turbíny. Zjistěte, jak se nástroje 1D simulace používají v celé plynové turbíně k předpovědi výkonu jejích systémů a procesů. Tento přístup vám umožní lépe porozumět výkonu systému turbíny díky větší realističnosti. Poslechněte si, jak používat tento nástroj v široké škále systémů turbíny, včetně primárního proudění vzduchu, sekundárních systémů proudění vzduchu, modelování celého pohonu a ověřování řízení.

Co se v tomto webináři dozvím?

V tomto webináři zjistíte, jak se nástroje 1D simulace dají použít v celé plynové turbíně pro různé systémy a procesy. Ve všech případech tento přístup poskytuje lepší porozumění výkonu systému turbíny. Probíraná témata:

  • Co je 1D simulace a jak se dá použít při konstrukci plynové turbíny
  • Primární proudění vzduchu a spalování
  • Sekundární vzduchové systémy
  • Palivové a pomocné systémy
  • Ověření řízení a kogenerační systémy

Přednášející na příkladech z oboru ukazují, jak naše řešení přinášejí do vašich zkoumání výkonu turbín větší realističnost.

Tento webinář bude zajímavý pro ty, kteří se zajímají o sekundární vzduchové systémy, modelování celého pohonu nebo výkon turbíny.

Tato témata budou užitečná pro všechny, kdo se zabývají oborem plynových turbín nebo souvisejícími odvětvími. Prezentace budou užitečné pro konstruktéry turbín, kteří chtějí lépe porozumět 1D simulačním nástrojům pro analýzu výkonu plynových turbín. Přednášející uvedou poznatky o modelování a simulaci provozu plynových turbín, včetně primárních a sekundárních vzduchových systémů, modelování celého pohonu a integrace do energetických sítí.

Naše řešení vám pomohou zajistit efektivní a spolehlivou výrobu energie

1D simulace jsou jen jednou částí našich řešení pro konstrukci plynových turbín a výrobu energie. Vzhledem k měnícím se potřebám trhu s energií se musí plynové turbíny stát efektivnější a spolehlivější v rámci flexibilních provozních vzorců. Aby byla zachována konkurenceschopnost, musí být výroba a provoz turbín zároveň levnější. Naše simulační nástroje jsou navrženy speciálně pro urychlení práce na projektech plynových turbín, což vám umožní v kratším čase vytvářet inovativní a efektivní návrhy. Díky prozkoumání výkonu turbíny již v digitální formě můžete zkrátit nákladnou dobu testování a získat důvěru ve své produkty již na začátku vývojového cyklu. Poskytujeme kompletní portfolio simulačních nástrojů, včetně systémů CAD, FEA, CFD a 1D, které bezproblémově spolupracují.

Seznamte se s přednášejícím

Siemens Digital Industries Software

Stephane Mouvand

Vedoucí rozvoje obchodu

Stephane má rozsáhlé zkušenosti s používáním softwaru pro 1D simulace, protože pracoval v oblasti technické podpory zákazníků i prodeje. Ve své současné roli vede Stephane nasazení 1D simulace v leteckém průmyslu a podporuje prodejní a marketingové týmy při integraci 1D simulace do řízení životního cyklu výrobku.