webinář na vyžádání

Strategie pro optimalizaci inovací výrobků pomocí správy technických změn

Sdílení

Strategie pro optimalizaci inovací výrobků pomocí správy technických změn

Tempo inovací se v současné době neustále zvyšuje, což platí obzvlášť pro oblast vývoje výrobků. Kvůli faktorům, jako je vstup na nové trhy, požadavky zákazníků, nové technologie, konkurenční boj a stále větší množství předpisů, se tempo zavádění změn napříč celým cyklem vývoje výrobku exponenciálně zvyšuje.

Lídři napříč jednotlivými odvětvími využívají software Teamcenter pro správu životního cyklu výrobku (PLM), díky kterému mohou zavádět nejnovější špičkové inovace výrobků. Spolu s tím, jak se výrobky mění, poskytuje řešení Teamcenter kontrolu nad celou výrobou a zajišťuje přehled o informacích, pracovnících a procesech, které jsou do výroby zapojeny, a vy tak můžete efektivně plánovat a reagovat na rychlé tempo zavádění změn. Díky snadnému a intuitivnímu přístupu prostřednictvím webového prohlížeče mají k řešení Teamcenter přístup všechny zúčastněné strany, které se do procesu změn přímo zapojují nebo které je o jejich průběhu nutné informovat.

Řešení Teamcenter pro správu technických změn je kompatibilní s CM2 a lze je přizpůsobit různým typům změn, komplexním pracovním postupům a také potřebám různých týmů ve vaší společnosti. Můžete sledovat stav a výkonnost a určit tak, v jaké fázi procesu se nacházíte, a také si projít výstupy správy změn. Uzavřené procesy poskytují zpětnou vazbu, umožňují dohledat a sledovat informace pro potřeby auditů a nabízejí také možnosti řešení problémů pro identifikaci, analýzu a sdílení důležitých dat o kvalitě výrobku.

Podívejte se na tento webinář a seznamte se s řešením Teamcenter pro správu technických změn. Zjistěte, jak může řešení Teamcenter pomoci vaší společnosti eliminovat zpoždění, zlepšit kvalitu a provádět nezbytné změny tak, aby bylo možné zavádět špičkové inovace výrobků.