webinář na vyžádání

Urychlení výroby elektromobilů pomocí digitálního dvojčete

Sdílení

Urychlení výroby elektromobilů pomocí digitálního dvojčete

Elektrifikace je tady – společnost Boston Consulting Group v příštím desetiletí očekává výrazný nárůst celosvětového prodeje elektromobilů.

Tempo inovací je bezprecedentní a výrobci OEM, dodavatelé i nové společnosti vyrábějící pouze elektromobily potřebují správnou infrastrukturu, aby udrželi krok. Hlavním rozlišovacím prvkem elektromobilů budou elektronické komponenty. Náš webinář se bude zabývat tím, jak standardizace dat a využívání digitálních dvojčat mohou výrobcům elektroniky pomoci uspět v tomto novém komplexním odvětví.

„Návrh kdekoli, výroba všude“

Aby se výrobcům na novém trhu dařilo, potřebují flexibilní závody, které se dokážou skokově adaptovat na jakékoli změny. Většina dnešních výrobních zařízení však používá nepropojená sila a domény, a proto příprava dat a programování strojů jsou časově náročné a musí se na každém místě opakovat. Technické změny nejsou sledovány, což způsobuje redundance a zbytečné ztráty znalostí.

Ve webináři se dozvíte, jak pomocí integrovaného řešení pro výrobu elektroniky rozložit sila napříč všemi zařízeními, včetně standardizace dat pro podporu automatizace a využití dat fyzického výrobního systému k vytvoření „digitálního dvojčete“ pro každou fázi inovačního procesu. Digitální dvojče šetří cenný čas a zdroje a zároveň umožňuje dřívější identifikaci problémů a rychlejší reakci na ně.

Kdo bude přednášející?

Seznamte se s přednášejícím

Siemens Digital Industries Software

Kobi Levi

Manažer pro obchodní rozvoj