webinář na vyžádání

Řešte složité konstrukční problémy efektivně

Sdílení

Řešte složité konstrukční problémy efektivně

Návrhy s podporou simulace pomáhají při rozhodování mnoha inženýrům. Výpočetní dynamika tekutin (CFD) je jednou z nejkomplikovanějších částí simulace. Tedy až doteď byla. Využijte potenciál CFD v CADu. Díky vestavěné inteligentní automatizaci můžete pomocí CFD v CADu zahájit analýzu proudění tekutin a přenosu tepla ihned po vytvoření nové koncepce. A navíc funguje v mnoha systémech, například Siemens NX, Creo, CATIA V5 či Solid Edge.

Navrhujte lepší výrobky, vylepšete efektivitu návrhu a zvyšte produktivitu až 40x. Tento webinář vás seznámí s tím, jak využít návrh řízený simulací s podporou CFD v rámci CADu.

V tomto webináři o CFD v rámci CADu se dozvíte následující:

  • Co je CFD?
  • Proč používat CFD přímo v CADu?
  • Jak může CFD pomoci při vývoji výrobků?
  • Jak pomocí CFD zvýšit konkurenceschopnost?

Pro koho je webinář určen:

  • Vedoucí oddělení inženýringu
  • Inženýři konstrukčního oddělení
  • Vlastníci středně velkých výrobních podniků

Případová studie s využitím softwaru Simcenter FLOEFD: Odpovědi na skutečné problémy inženýringu

Společnost Seiko Epsom Corporation, jeden z největších výrobců tiskáren a jiných na média zaměřených zařízení, zavedla do provozu Simcenter FLOEFD. Díky tomu mohou konstruktéři analyzovat své návrhy a zlepšit produktivitu. Software Simcenter FLOEFD pomohl při řešení problémů s polovodiči v projektorech. Polovodiče dosahují při chlazení vzduchem vysokých teplot a jejich návrh obvykle splňuje požadavky průmyslových norem na 60 procent. Znalosti konstruktérů obvykle nepostačovaly k takovému návrhu. Software Simcenter FLOEFD však tento problém vyřešil. Zatímco u některých složitých součástí je stále potřeba znalostí specialisty, u jiných (například vzduchové větrání obalu) nebyly ani nutné testy, protože uživatelé si byli přesností výsledků jisti.