webinář na vyžádání

Zrychlení vývoje kritických funkcí hardwaru a softwaru pro autonomní vozidla

Sdílení

Zrychlení vývoje kritických funkcí hardwaru a softwaru pro autonomní vozidla

Bezpečnost je nepochybně klíčovým faktorem pro obecné přijetí a následný vzestup autonomních vozidel. Komplexnost těchto vozidel je dána širokou škálou dat, která je nutná analyzovat a navrhnout pro ně pokročilé řídicí systémy a algoritmy. V důsledku toho je správa integrace informací ze senzorů a okamžité poskytnutí příslušné odezvy naprosto zásadní. Je nutné provádět rozsáhlé ověřování a validaci, což vede k nutnosti implementace obsáhlé simulační a testovací platformy, která umožní testování v délce 14,2 miliard kilometrů.

V tomto webináři vám představíme naši vizi efektivního vývoje hardwaru a softwaru pro senzorické operace, například:

  • Jak navrhnout, validovat a integrovat kritické funkce hardwaru a softwaru do komerčních autonomních vozidel a zrychlit jejich uvedení na trh.
  • Jak v reálném čase využít „digitální dvojčata“ pro návrh komponent a integraci systémů jako propojení mezi virtuálním a fyzickým světem.
  • Jak využít víceoborový návrh a simulaci systémů již v časných fázích vývoje výrobku a vyhnout se tak pozdějším nákladným změnám.

O prezentujícím: Puneet Sinha
Puneet Sinha je vedoucí oddělení strojních analýz ve společnosti Siemens PLM Software se zaměřením na výrobu automobilů Před nástupem do společnosti Siemens pracoval ve společnosti General Motors, kde vedl globální vývojové týmy, které řešily širokou škálu problémů s palivovými články a bateriemi elektromobilů. Dále byl zaměstnán ve společnosti Saft, která je výrobcem Li-ion baterií. Puneet má doktorát ze strojírenství z univerzity Pennsylvania State University, napsal více než 20 odborných článků a je držitelem 7 patentů v oblasti palivových článků a baterií.