webinář na vyžádání

Automobilové interiéry: Odlišení od konkurence díky výrobě obývacího pokoje na kolech

Sdílení

Automobilové interiéry: Odlišení od konkurence díky výrobě obývacího pokoje na kolech

Současné automobilové společnosti se rychle stávají dodavateli přepravních služeb budoucnosti. Interiéry v tomto případě hrají důležitou roli. Jednotlivé značky se budou odlišovat spíše interiérem než vnější podobou vozidel.

Vozidlo Adient Innovation 2019 (AI-19) je skvělým příkladem toho, jak se automobilové interiéry mění a začínají obsahovat stále více prvků, na něž jsme zvyklí spíše z našich domovů.

Takovéto změny představují široké pole pro návrháře i konstruktéry. Podívejme se, jak lze řešení společnosti Siemens využít ke snadnému návrhu a ověření návrhových konceptů tak, aby byly stylové, vyrobitelné a levné.

Základní myšlenky tohoto webináře o automobilových interiérech jsou následující:

  • Automobilové společnosti se mění z výrobců vozidel na společnosti nabízející přepravní služby, kde se budou jednotlivé značky odlišovat především propracovaným interiérem.
  • Adient Innovation 2019 (AI-19) je futuristický, ale plně funkční, návrh interiéru pro autonomní sdílené využití, díky čemuž obsahuje řadu nevídaných integrovaných prvků.
  • Jakmile se tento futuristický návrh interiéru stane realitou, budou třeba konstrukční, designové a nákladové nástroje, aby bylo možné rychle vytvářet jedinečné koncepce interiérů splňující požadavky na design, cenu a výrobu.

Cílová skupina tohoto webináře o automobilových interiérech:

  • Tento webinář o automobilových interiérech by měl zajímat všechny, kteří se chtějí dozvědět více informací o interiérech budoucnosti nebo pracují na pozicích viceprezidentů pro konstrukci, manažerů konstrukce interiérů, manažerů nákupu nebo manažerů výroby interiérů.

Přednášející:

Seznamte se s přednášejícími

Siemens Digital Industries Software

Marc Attar

Produktový manažer

Adient

John Gomez

Advanced Design Manager

Siemens Digital Industries Software

Marc Attar

Product Manager