webinář na vyžádání

Od systému PDM k PLM – škálovatelné, kvalitní a inovativní nástroje pro tvorbu návrhů

Sdílení

Od systému PDM k PLM – škálovatelné, kvalitní a inovativní nástroje pro tvorbu návrhů

I když v současnosti máte pro svou pracovní skupinu inženýrů správu dat CAD, nemusí to být ta nejlepší strategie správy dat o výrobku (PDM), která dokáže udržet krok s vaším podnikáním. Možná budete chtít spolupracovat a sdílet data interně v rámci společnosti, ale i externě se zákazníky a dodavateli.

Ta nejlepší strategie pro správu dat výrobků (PDM) spojuje data různých aplikací a umístění do jediného bezpečného systému a tím všem v podniku usnadňuje jejich nalezení a opakované použití dat – pro uživatele s programem CAD i bez něj. Namísto plýtvání cenným časem inženýrů při hledání dat je možné se zaměřit na opakované použití a optimalizaci existujících návrhů vedoucí k úspoře nákladů a k vývoji lepších a inovativnějších výrobků.

Podívejte se na webinář a získejte více informací.

Vyberte si systém PDM s nástrojem Teamcenter X, který nabízí perspektivu přechodu na PLM

Možná se domníváte, že si musíte vybrat mezi PDM a PLM. My ale nabízíme jedno softwarové řešení, které může růst podle toho, jak rostou vaše obchodní potřeby. Řešení Teamcenter je přizpůsobitelná moderní sada softwaru správy životního cyklu výrobku (PLM), kterou je možné nainstalovat přímo nebo k ní přistupovat jako ke službě, a umožňuje vám transformovat každodenní úkony.

Můžete si vybrat z flexibilních možností nasazení (instalace přímo, přístup v cloudu nebo software jako služba), které umožňují snížit náklady na vlastnictví a zkrátit dobu, za kterou se investice projeví. Za účelem rychlého zprovoznění je Teamcenter X variantou nasazení nástroje Teamcenteru, která obsahuje všechny základní funkce, které potřebujete – od PDM po PLM. Teamcenter X nabízí všechny okamžité výhody správy dat výrobků (PDM) díky osvědčeným postupům a rychlé dostupnosti v cloudu. Je to první krok k převzetí kontroly nad návrhy a daty vašich výrobků. Vyzkoušejte výhody řešení Teamcenter X v bezplatné 30denní zkušební verzi.

Podívejte se na webinář a získejte více informací o řešení Teamcenter pro PLM.

Rozšiřitelný systém PLM

Siemens Teamcenter X je špičkové řešení PLM, které se škáluje podle toho, jak roste vaše firma – od malého až středního podniku po velkou společnost. Nezapomeňte: Společnost Siemens bude s vámi a pomůže vám tento růst po celou dobu řídit!

Řešení Teamcenter X PLM od společnosti Siemens je založené na předplatném nebo službě SaaS. Je bezpečně hostované v cloudu, takže všichni členové vašeho týmu – bez ohledu na jejich lokalitu nebo používané zařízení – mohou spolupracovat v reálném čase. Říkáme tomu „okamžitý přístup“.

Řešení Teamcenter X nabízí nástroje, které vám umožní dosáhnout současných i budoucích cílů vašich inovací a obchodních potřeb. Začněte se základy systému PDM a přejděte časem na systém PLM.

  • Získejte kontrolu nad návrhy výrobků a dokumenty
  • Zefektivněte a automatizujte procesy, včetně revizí návrhů a změn
  • Získejte mechanické návrhy pomocí vizualizace nezávislé na CAD
  • Umožněte všem zúčastněným stranám přístup ke kusovníku
  • Maximalizujte opakované použití a efektivitu díky bezpečnému přístupu ke všem datům souvisejícím s výrobkem

Výhody cloudového řešení PLM – výhody řešení PLM jako SaaS

Cloudové řešení PLM nabízí mnoho výhod a přínosů. Uveďme jen několik z nich

  • Vyšší spolehlivost
  • Snadné škálování
  • Nižší náklady
  • Globální přístup

Společnost Lifecycle Insights uvádí: „Řešení PLM typu SaaS nabízí rychlý přístup pro řešení okamžitých potřeb a vyžadují minimální (nebo žádnou) IT podporu. Tato řešení nabízí zkratku k možnostem, kterými dnešní společnosti chtějí disponovat.“

Podívejte se na webinář o systému PLM v cloudu nebo jako SaaS.

Získejte konkurenční výhodu – PLM software pro vaši firmu

Podívejte se, jak mohou začínající firmy a společnosti všech velikostí využít PLM jako konkurenční výhodu. Classified Cycling je inovativní startup v oblasti vysoce výkonných výrobků pro jízdní kola, který si vybral cloudové řešení Teamcenter X PLM od společnosti Siemens. Zjistěte, jak řešení Teamcenter X podporuje cíle společnosti Classified Cycling, která se pokouší zlepšit zážitek z jízdy a nabídnout jedinečný a vysoce inovativní systém převodů.

„Naší nejvyšší prioritou při používání řešení Teamcenter X je efektivně spravovat naše CAD data v jediném osvědčeném řešení PLM. Oceňujeme také možnost řešení PLM rozšířit, když to potřebujeme.“ Společnost Classified Cycling obzvlášť oceňuje, že její pracovníci mohou pracovat kdykoli a kdekoli a neustále mají k řešení PLM přístup. „Bezpečný přístup ke cloudu, datům o výrobcích a procesům je pro nás klíčový, jelikož nám umožňuje lépe spolupracovat a pomáhá našim týmům rychle postupovat a inovovat.“

Podívejte se na webinář o tom, jak společnost Classified Cycling používá PLM pro růst svého podnikání.

PLM pro výrobu – na míru pro karosářskou výrobu a montáž

Díky nástroji Teamcenter X Manufacturing můžete začít rychle řešit své výrobní potřeby v rámci celého digitálního podniku. Zajišťuje kontinuitu výrobních informací a opětovné využití znalostí s klíčovými zúčastněnými stranami v rámci organizace i mimo ni pro podporu procesů plánování, návrhu a simulace.

Počáteční verze nástroje Teamcenter X Manufacturing podporuje zakázkové řešení pro karosářské montážní linky, které umožňuje používat výrobní aplikace, jako jsou plánovač výrobní linky, simulace procesu, plánovač upínek, návrh linky a Teamcenter pro výrobu. Následovat budou další řešení šitá na míru danému odvětví.

Podívejte se na webinář o řešení Teamcenter X pro výrobu.