webinář na vyžádání

Zavádění chytré výroby díky realizovaným výrobkům v leteckém průmyslu

Sdílení

Zavádění chytré výroby díky realizovaným výrobkům v leteckém průmyslu

V leteckém a vojenském průmyslu jsou letecké systémy stále složitější a priority zákazníků se rychle mění. Potřeba novějších a efektivnějších technologií, například kompozitních materiálů nebo aditivní výroby, bude nadále růst. Letečtí výrobci musí samozřejmě splňovat příslušné zákonné požadavky, aby bylo zajištěno, že jsou veškeré výrobní procesy dokumentovány a sledovány.

V tomto webináři o chytré výrobě uvidíte:

Efektivnější způsoby, jak podporovat spolupráci mezi návrhem a výrobou. Letecký průmysl potřebuje digitální vlákno řízené procesy, které bude zahrnovat plány všech aspektů programového vývoje – od záměru přes inženýring až po samotnou výrobu. Díky tomu se může zvýšit ziskovost, reputace společnosti a může se tak potvrdit schopnost společnosti úspěšně realizovat výrobní programy.

Včasné zapojení inženýrů do vyhodnocování alternativ návrhu, přesné plánování zahájení výroby a efektivní komunikace s výrobou – to jsou příklady výhod řešení výrobních problémů již v raných fázích vývoje výrobku.

Plánujte, optimalizujte a validujte své výrobní procesy, vytvářejte animované 3D elektronické pracovní návodky (EWI) a navigujte pracovníky výrobního provozu v rozšířené realitě, sdílejte důležitá data z PLM prostředí do systémů výrobního provozu (MES, ERP) a shromažděte zpětnou vazbu z výrobního provozu, čímž uzavřete smyčku ve výrobě.

Seznamte se s našimi odborníky, kteří budou diskutovat na téma realizace výrobků v leteckém průmyslu:

Seznamte se s přednášejícím

Siemens Digital Industries Software

Zvika Weissman

Ředitel oddělení řešení pro letecký a vojenský průmysl