Série webinářů

Sledování a řízení teploty v kabině pomocí simulací

Část 1 ze 3: Pomocí simulace systému můžete rychle vyhodnotit strategie řízení tepla v kabině elektrických vozidel pro optimalizaci pohodlí cestujících, dojezdu a bezpečnosti
Řízení energie topných a chladících systémů hraje ústřední roli pro udržení teploty baterií a zároveň komfortu v kabině při minimalizaci spotřeby energie. Konstruktéři musí být již v raných fázích vývoje schopni rychle ověřovat různé návrhy a definovat různé režimy řízení teploty.

>> Klikněte zde, zjistěte více a zaregistrujte se. 

Část 2 ze 3: Model kabiny je možné zadat do systémové simulace a pomocí vestavěných CFD funkcí testovat pokročilé strategie řízení teploty v kabině

Simulace podmínek v různých zónách kabiny je efektivní alternativou testů v klimatické komoře, díky níž mohou konstruktéři rychle vyhodnocovat vliv změn v konstrukci na dojezd a pohodlí a vytvořit režimy řízení teploty v kabině ještě před tím, než je k dispozici finální CAD model.

>> Klikněte zde, zjistěte více a zaregistrujte se.

Část 3 ze 3:  Zajistěte pomocí 3D CFD simulací pohodlí cestujících a výkonnost systémů HVAC v interiéru 

Využijte díky podrobnému 3D modelu kabiny výhod prediktivních simulací. Zmíníme se také o automatické přípravě ploch a použití stovek prvků pro analýzu architektury a energetické náročnosti, spolu s prouděním vzduchu a rozložení teplot. 

>> Klikněte zde, zjistěte více a zaregistrujte se.

Pusťte si 3dílný webinář