Zrychlete budoucnost svého startupu

Věříme, že nápad, na kterém stojí váš inženýrský startup, povede vaši společnost k tomu, aby se stala dalším lídrem v oboru. Abyste však svůj nápad mohli dotáhnout do konce, potřebujete ten nejlepší možný software.

V rámci řešení Xcelerator Design for Startups od společnosti Siemens máte k dispozici patřičný výkon a flexibilitu, díky kterým můžete svůj výrobek hladce přivést k životu za využití softwaru Siemens NX CAD, Simcenter a Teamcenter. Naše řešení Xcelerator Simulation for Startups nabízí veškeré nástroje pro práci s návrhem, a navíc software pro 1D zobrazení, pokročilé strukturální simulace a úplné CFD simulace pro ty nejsložitější výzvy – to vše za sníženou cenu pro startupy.

Začněte

Chápeme, že jako startup potřebujete své výrobky a služby uvést na trh co nejrychleji. Díky řešení Xcelerator od společnosti Siemens můžete své nápady proměnit ve skutečnost.

Nárok na balíček Advanced Startup Package v rámci řešení Xcelerator

Jsme tu pro vás bez ohledu na velikost vaší společnosti nebo fázi, ve které se váš startup nachází. Dejte nám na sebe kontakt a my se vám ozveme, jakmile to bude možné.