webinář na vyžádání

Uzavřená výrobní smyčka pro zdravotnické přístroje a diagnostiku

Sdílení

Uzavřená výrobní smyčka pro zdravotnické přístroje a diagnostiku

Pro výrobce zdravotnických přístrojů se stal prioritou proaktivní přístup ke kvalitě. To neznamená jen dodávat velmi kvalitní výrobky, ale také snížit počet reklamací, vyhnout se negativním dopadům a zabránit poškození dobrého jména firmy.

Uzavřená výrobní smyčka umožňuje mezioborovou spolupráci mezi konstrukcí, plánováním, řízením výroby a automatizací. Integrace PLM systému a výrobního informačního systému zajištěná neustálou výměnou informací a dat umožňuje zvyšovat kvalitu výrobků a výrazně zrychlovat uvádění nových výrobků na trh (NPI).

Podívejte se, jak uzavřená smyčka PLM systému a výrobního informačního systému výrobcům zdravotnických zařízení umožňuje proaktivně zvyšovat kvalitu výrobků. Využívá se přitom sběr dat z výrobních informačních systémů a jejich následné využití v PLM systému.

Podívejte se, jak naše řešení výrobního informačního systému Siemens Opcenter Execution Medical Device and Diagnostics zlepšuje uzavřenou výrobní smyčku, zvyšuje kvalitu výrobků a zvyšuje ziskovost.

Přednášející:

  • Sergio Bellisario – manažer MOM – Siemens Digital Industries Software
  • James B. (Jim) Thompson - ředitel oddělení průmyslových strategií pro odvětví zdravotnických zařízení a farmacie - Siemens Digital Industries Software