Skip to Main Content
Infografika

Co je PLM a proč používat PLM v cloudu?

Doba čtení: 2 min.

Chcete se dozvědět více o softwaru pro správu životního cyklu výrobku (PLM)? Pokud vás zajímá, jak vám může PLM pomoci při vývoji a konstrukci strojních, elektro a elektrických komponent, stejně jako s tvorbou softwaru vašich chytrých výrobků, měli byste si přečíst tuto infografiku. Zjistěte, jak vám může PLM v cloudu pomoci efektivně spravovat digitální dvojče, abyste mohli na trh rychleji uvádět inovativní výrobky. Zajímá vás, jestli je pro vás cloudové řešení SaaS (software jako služba) vhodné? PLM v cloudu je rychlé a efektivní řešení, které poskytuje rychlé výsledky.


Co je PLM:  

Získejte informace o hodnotě PLM a o tom, jak můžete zrychlit uvedení výrobků na trh, zlepšit spolupráci a snížit rizika tím, že převezmete kontrolu a propojíte nástroje pro návrh strojních, elektro, elektronických a softwarových komponent. Seznamte se se základy PLM nad rámec správy konstrukční dokumentace, abyste zjistili, jak vám může PLM pomoci uspokojit požadavky zákazníků na dodávky požadovaných výrobků v dohodnutých termínech.

Co je PLM v cloudu:   

Získejte informace o hodnotě PLM v cloudu z hlediska rychlého a efektivního přístupu pro uživatele kdykoli a kdekoli. 

Co je PLM s řešením SaaS Teamcenter X v cloudu:

Získejte informace o řešení Teamcenter X a zaregistrujte si naši bezplatnou zkušební verzi, abyste si vyzkoušeli SaaS PLM v cloudu sami.

Sdílení