Skip to Main Content
Infografika

Integrace řešení Teamcenter pro systém SolidWorks – rychlá cesta k systému PLM pro společnost Bladon Micro Turbine

Společnost Bladon každý den plní nelehký úkol – vyrábí mikroturbíny, které budou spolehlivě generovat elektřinu v odlehlých a rozvojových oblastech.

Konstruktéři společnosti pracují na neustálém zlepšování svých výrobků, a aby to mohli dělat efektivně, potřebovali lepší způsob správy velkého množství dat.

Stáhněte si zdarma tuto infografiku a podívejte se na zlepšení procesů a pracovních postupů, které společnost Bladon získala díky používání systému SolidWorks a řešení Teamcenter.

Řešení technologických výzev si žádá zavedení systému PLM SolidWorks

Výrobci OEM, jako je například společnost Bladon, čelí podobným výzvám. Pokud chtějí společnosti uspět, musí se poddat tlaku globální konkurence a fungovat efektivněji. Se stále složitějšími výrobky, které kombinují mechanické a elektronické součásti, se pojí větší množství dat, která je třeba spravovat. A těžkopádné systémy a procesy, které většina společností používá, je jen brzdí. Správné řešení pro správu životního cyklu výrobku (PLM) může společnostem pomoci se s těmito výzvami vyrovnat a urychlit jejich postup vpřed.

Funguje řešení Teamcenter se systémem SolidWorks?

Řešení Teamcenter pro systém SolidWorks nabízí přednastavené řešení PLM pro stávající uživatele systému SolidWorks. Integrace se systémem PLM SolidWorks umožňuje uživatelům tohoto systému přistupovat k řešení Teamcenter přímo v návrhovém nástroji, což výrazně usnadňuje správu a údržbu systému PLM. Řešení Teamcenter nabízí systém PLM, který je schopný růst spolu s měnícími se potřebami společnosti a přizpůsobovat se jim. Řešení Teamcenter nabízí integraci s nástroji společnosti Siemens, jako jsou například Solid Edge, NX, VeSys, Capital, PADS a Xpedition, jakož i s nástroji jiných výrobců pro práci s mechanickými, elektrickými a elektronickými prvky, aby podpořilo spolupráci mezi jednotlivými oblastmi. Integraci řešení Teamcenter a systému SolidWorks a dalších nástrojů MCAD a ECAD lze používat rychle bez zdlouhavé instalace a nastavování.

Proč pro své podnikání potřebujete právě řešení Teamcenter

Společnost Bladon a mnoho dalších společností zaznamenalo díky zavedení řešení Teamcenter řadu výhod:

  • Snadné vyhledávání, sdílení a opakované použití dat a návrhů

  • Vylepšená správa kusovníku

  • Integrované procesy změn

  • Snadný přístup prostřednictvím webu pro všechny a odkudkoli

  • Vizuální vyhledávání a vykreslování

  • Úspora času a nákladů

Stáhněte si naši infografiku a zjistěte více o zkušenostech společnosti Bladon s integrací řešení Teamcenter pro systém SolidWorks.

Prohlédněte si řešení Teamcenter X a zaregistrujte se k bezplatné zkušební verzi, v rámci které se dozvíte, jak rychle a nákladově efektivně zavádět prvky pro zlepšení víceoborové produktivity inženýrského týmu za účelem lepšího vývoje výrobků.

Sdílení