Skip to Main Content
video

Trendy PLM: Základ pro vaše podnikání

Odhadovaná doba sledování: 7 min.

Hledáte software pro správu životního cyklu výrobku (PLM)? Trendem je cloudové řešení SaaS (software jako služba). Seznamte se s cloudovým řešením a dalšími trendy na trhu v oblasti PLM, abyste si mohli vybrat správné řešení nejlépe vyhovující vašemu podniku.

Podívejte se na toto video a zjistíte, proč výběr PLM systému nemusí představovat kompromis mezi obchodními a technickými požadavky. Někteří lidé chtějí PLM systém, který se snadno používá, zatímco jiní potřebují PLM k řešení složitých inženýrských problémů. Zjistěte, jak můžete vyvažovat tyto potřeby a zároveň zvolit systém, který vyhovuje vašim současným potřebám a nabízí možnost růstu spolu s růstem vašeho podnikání.


Trendy PLM: Investice do PLM se vyplatí

O kolik času při práci v systému CAD přicházíte? Většina malých a středních výrobců začíná s PLM převzetím kontroly nad procesy a konstrukční dokumentací. Zjistěte, jak můžete efektivněji vyhledávat, sdílet a opakovaně používat data o výrobcích, synchronizovat a automatizovat procesy, jako jsou vydání návrhu a technické změny. Když si spočítáte, kolik času dnes vyplýtváte, snadno zjistíte, jak se PLM vyplatí.

Trendy PLM: Propojte mezioborové návrhářské týmy MCAD a ECAD

Dnešní výrobky jsou stále komplexnější a obsahují mechanické, elektronické, elektrické a softwarové součásti. I malé návrhářské týmy obvykle používají jeden nebo několik návrhářských nástrojů MCAD a ECAD. Správa dat výrobků (PDM) v rámci každého nástroje může podporovat jeden tým, ale PLM podporuje spolupráci tak, že rozesílá produktové informace všem, kteří je potřebují. Z jedné víceoborové rozpisky (BOM) mají lidé v rámci firmy přehled o celém výrobku, aby mohli učinit chytřejší rozhodnutí ohledně výrobku.

Trendy PLM: Poskytování cloudového řešení SaaS

V oblasti PLM se nyní prosazují cloudová řešení SaaS (software jako služba). Zvažte jednoduchost poskytování cloudového PLM systému. Veškerou těžkou práci v PLM systému za vás udělají zkušení konzultanti, přičemž vaše data budou zabezpečena a chráněna v cloudu. Můžete platit průběžně a škálovat nasazení PLM systému s dalšími aplikacemi. S rozvíjejícím se podnikáním můžete do systému přidávat více a více lidí a míst.

Sdílení