Skip to Main Content
Infografika

Správa životního cyklu výrobku (PLM) jako úspěšná strategie malých firem

Doba čtení: 1 min.

Jakých je pět hlavních věcí, které můžeme očekávat u softwaru pro správu životního cyklu výrobku (PLM)? Pokud jste malá nebo středně velká firma v oblasti konstrukce nebo výroby, možná vás zajímá, jaká je pro vás nejlepší strategie pro PLM. Podívejte se na tuto infografiku a zjistěte pět hlavních věcí, které máte hledat u softwaru, který zajistí správu vašich procesů a technických dat.


Zde si můžete stáhnout infografiku.

PLM pro malé firmy začíná správou konstrukčních dat

Malé a střední podníky zaměřené na výrobu přebírají díky PLM kontrolu nad konstrukčními daty a procesy. Můžete začít tím, že svým konstrukčním týmům pomůžete efektivněji vyhledávat, sdílet a opakovaně používat technická data, synchronizovat a automatizovat procesy, jako jsou vydání do výroby a konstrukční změny.

PLM pro malé firmy spojuje mezioborové konstrukční týmy MCAD a ECAD

V případě dnešních chytrých a propojených výrobků jsou součástí i malých konstrukčních týmů často strojní a elektro konstruktéři, kteří používají jeden nebo více konstrukčních nástrojů. Správa dat v rámci každého nástroje může jednotlivé týmy podporovat, ale PLM může propojit mechanické a elektrické/elektronické komponenty do jednoho víceoborového kusovníku (BOM), aby byl o kompletním výrobku přehled v celé firmě.

PLM pro malé firmy lokálně nebo v cloudu

Možná vás zajímá, zda může váš malý tým implementovat PLM. Proto existuje možnost PLM v cloudu, abyste mohli řešení používat rychle a efektivně s omezeným IT rozpočtem a zdroji. Předkonfigurované řešení můžete začít používat velmi rychle, takže se místo implementace PLM softwaru můžete soustředit na inovaci výrobků.

Sdílení