Skip to Main Content
Technický dokument

Digital Twin Closed-Loop System in Electrical Design Software

Doba čtení: 16 minut

Sdílet

Vývojáři požadují od návrhových nástrojů stále více, přičemž software pro elektrický návrh není výjimkou. Dodavatelé CAD aplikací jsou nuceni vyvíjet nové, inovativní a robustní nástroje přinášející neustále nejmodernější koncepty a výpočetní technologie v oblasti návrhu s využitím digitálních dvojčat s uzavřenou smyčkou. Společnost Siemens dodává kromě pěti klíčových oblastí v rámci životního cyklu návrhu a výroby také špičkový software pro elektrický návrh. V tomto technickém dokument probereme podrobněji nasazení řešení Siemens Next Generation Design.

Inženýři vývoje výrobků ve všech odvětvích, kteří se chtějí dozvědět více o softwaru pro elektrický návrh a digitálním dvojčeti s uzavřenou smyčkou v NX

Konstruktéři, inženýři a dodavatelé elektronických výrobků, kteří řeší rostoucí složitost výrobků a nové technologie.

Aplikace NX od společnosti Siemens nabízí integrované řešení pokrývající vše od generativního návrhu po aditivní výrobu

Jádro technologie NX je navrženo tak, aby uživatelé mohli využívat velmi produktivní softwarové prostředí pro elektrický návrh. NX využívá data jako spojitý zdroj informací umožňující přizpůsobit uživatelské možnosti na základě toho, co konstruktér využíval v minulosti.

NX umožňuje skvělou spolupráci na návrhu mezi konstruktéry od vývoje až po výrobu.

Cílem je zjednodušit vývoj výrobků a využít výhod digitálních dvojčat s uzavřenou smyčkou, které slouží jako jeden zdroj informací pro všechny konstruktéry. Jednotné vývojové prostředí, v němž může tým spolupracovat na všech úkolech pomocí jedniého zdroje dat návrhů, je dnes v oblasti 3D návrhů již nutností.

Recenze aplikace Siemens NX – ARC Advisory a Dick Slansky

Platforma pro návrh je postavena na následujících šesti klíčových oblastech životního cyklu návrhu a výroby: Prostředí pro modelování, generativní návrh s validací, elektromechanické návrhy, spolupráce na návrzích, aditivní výroba a výkonné vizualizace. Každá z těchto klíčových oblastí obsahuje nejnovější technologie a koncepty, které konstruktérům přináší nástroje nutné k úspěšnému zavádění inovací.