Skip to Main Content
video

Software pro řízení změn zjednodušuje inženýrské procesy

Změny jsou nevyhnutelné, a pokud jde o inženýring, je nezbytné mít změny výrobku pod kontrolou. Nesoulad mezi potřebou výrobce opakovaně optimalizovat výrobek a potřebou spotřebitele porozumět co nejmenšímu počtu variant dělá ze softwaru pro správu životního cyklu výrobku (PLM) nutnost.

Software PLM, jako je Teamcenter od společnosti Siemens, dělá řízení změn bezproblémovým zážitkem.

Podívejte se na toto video z dříve nahraného webináře a zjistěte, jak může software PLM zlepšit řízení procesů změn, když se konstruktéři a výrobci snaží vylepšovat své výrobky.

Zjistěte další informace o softwaru pro řízení změn

Propojená zařízení jsou stále komplexnější a stále častější. Software PLM umožňuje spojit virtuální a fyzický svět a dává přehled o celém vývoji výrobku – od návrhu a výroby přes distribuci až do konce životního cyklu.

Tato série videí se věnuje řadě témat, ale především zdůrazňuje funkce softwaru PLM a výhody jeho používání:

  • Co je software PLM
  • Lepší inženýrská spolupráce
  • Virtuální realita v inženýrství
  • Správa víceoborového kusovníku
  • Software PLM v cloudu

Původně se objevila na webináři společnosti Engineering.com o chytrých výrobcích a přechodu na chytrá a propojená zařízení.

Při sledování těchto videí se dozvíte, co je to software PLM, co umí a jak pomáhá společnostem inovovat.

Software pro řízení změn zjednodušuje složité

Dodávat stále složitější výrobky včas a v rámci stanoveného rozpočtu je každým dnem náročnější. Software PLM, například Teamcenter a Teamcenter X, umožňuje zjednodušit procesy pomocí jediného směrodatného zdroje informací.

Tato série videí ukazuje, jak inženýři inovují:

  • Vývoj výrobků pro začínající podniky
  • Správa životního cyklu

Tato videa se původně objevila na webináři společnosti Engineering.com o dodržování termínů a možností rozpočtu a vyrovnání se se složitostí inženýrských projektů.

Po zhlédnutí těchto videí budete lépe chápat, co může software PLM udělat pro vaši společnost.

Připravte se díky softwaru pro řízení změn na propojenější výrobky

Aby inženýři splnili požadavky zákazníků na chytrá a propojená zařízení, musí pracovat nejen na mechanickém návrhu, ale potřebují začlenit do výrobku také elektroniku, elektrické systémy a software.

Rostoucí složitost v různých oblastech návrhu vyžaduje software pro řízení změn, který inženýrům umožní pracovat rychleji a efektivněji. Software PLM, například Teamcenter a Teamcenter X, umožňuje všemu snáze porozumět.

Přečtěte si tuto e-knihu od společnosti Lifecycle Insights a projděte si klíčové technologie, které umožňují společnostem poradit si se složitostí a rychleji inovovat:

Výhody řešení PLM, digitálního dvojčete a digitálního vlákna pro chytrý a propojený vývoj výrobků

Procesy řízení změn jsou jednodušší díky softwaru pro správu životního cyklu výrobku

Řešení Teamcenter X je flexibilní a moderní software PLM, které je možné využívat jako službu. Vytvořte si vlastní digitální vlákno a propojte všechny zúčastněné strany a procesy napříč celým životním cyklem výrobku.

Řešení Teamcenter X se umí přizpůsobit vašim jedinečným potřebám a je navrženo tak, aby dokázalo růst a měnit se spolu s vaší společností.

Získejte bezplatnou zkušební verzi řešení Teamcenter X.


Sdílení