Skip to Main Content
video

Jednotná aplikace pro vývoj vestavěného automobilového softwaru

Tvorba jednotné aplikace pro vývoj vestavěného automobilového softwaru.


Jednotná aplikace pro vývoj vestavěného automobilového softwaru

Automobilové softwarové funkce bývají distribuovány v celé řadě abstraktních řídicích jednotek (ECU) a často pocházejí od různých dodavatelů a proto je pro jejich návrh, implementaci, sledování a vylepšování potřeba robustní, bezpečná a široce dostupná metodologie, která bude brát ohled na celkovou architekturu. Tvorba holistického obrazu o stavu a úplnosti aplikací je důležitá pro včasné dodání vysoce kvalitního a bezpečného vestavěného softwaru. Při vývoji vestavěných aplikací je nutné sledovat kontext na úrovni funkcí a celkových systémových omezení.

Pro dosažení takové metodologie je potřeba jednotná aplikace pro vývoj vestavěného softwaru, která bude koordinovat veškeré aktivity z různých nástrojů a umožní vytvořit plně ověřený a validovaný software v souladu s hardwarem a systémovými omezeními. S touto aplikací budou OEM a dodavatele schopni shromáždit datové toky z celého ekosystému nástrojů a optimalizovat pomocí nich své procesy, metody a integrace.

V tomto videu získáte přehled o jednotném řešení pro vývoj aplikací POLARION a o tom, jak se používá při vývoji vysoce kvalitního vestavěného automobilového softwaru.


Nejnovější pokroky ve světě mobility sledujte na informačních kanálech #siemenschip2city na LinkedInu a Twitteru.

Sdílení