Skip to Main Content
e-kniha

Zrychlení vývoje výrobků pomocí moderního cloudového řešení PLM

Doba čtení: 25 min.

Většina společností chce využívat výsledky svých investic do řešení pro řízení životního cyklu výrobku (PLM) naplno, a to ideálně v co nejkratším časovém horizontu. Zatímco samotné zakoupení řešení PLM je možné vyřídit poměrně rychle, jeho výhody se projeví pouze v případě, že je toto řešení správně zavedeno.

Čím rychleji se vám podaří řešení PLM zavést a čím rychleji s ním seznámíte jeho uživatele, tím rychleji může vaše společnost toto řešení začít využívat v rozsahu, který očekává a potřebuje. Dobrou zprávou je, že moderní řešení PLM jsou navržena a vytvořena tak, aby jejich zavedení, seznámení se s nimi a vytvoření nových flexibilních a škálovatelných prostředí proběhlo ve vaší společnosti co nejrychleji. Jaké faktory mohou proces zavedení urychlit?

Přečtěte si tuto e-knihu od společnosti CIMdata, což je poradenská firma, která se zabývá výzkumem v různých průmyslových odvětvích, a zjistěte, jak co nejvíce urychlit proces zavedení pomocí moderního cloudového řešení PLM typu SaaS (software jako služba).


Zrychlení vývoje výrobků začíná u bezplatné zkušební verze cloudového řešení PLM typu SaaS

Využijte nabídku bezplatné zkušební verze softwaru Teamcenter X. Vyzkoušejte sami, jak snadno se moderní cloudové řešení PLM používá.

Zrychlení vývoje výrobků začíná u řešení PLM, která neplní pouze vaše aktuální požadavky, ale dokážou růst

Cloudová řešení PLM vám umožňují začít pouze s tím, co aktuálně potřebujete, ale zároveň mohou růst spolu s vaší společností.

Zrychlení vývoje výrobků vyžaduje řešení, které je intuitivní a snadno se s ním pracuje

Vyzkoušejte sami, jak snadno se pracuje s řešením PLM, které se spouští v rámci vašeho oblíbeného návrhového nástroje MCAD nebo ECAD. Nebo k řešení PLM přistupujte prostřednictvím jakéhokoli chytrého zařízení s webovým prohlížečem a připojením k internetu.

Sdílení