K zobrazení této stránky v češtině byl použit automatický překlad. Chcete ji raději zobrazit v angličtině?
Byl tento překlad užitečný?
  1. Home

Systémové inženýrství založené na modelech (MBSE)

Společnost Siemens poskytuje nejkomplexnější systémová řešení založená na modelech pro všechna průmyslová odvětví, včetně leteckého a obranného průmyslu, automobilového průmyslu a těžké techniky.

Úvod do MBSE

Kombinace elektrických, mechanických a softwarových domén zvyšují složitost produktů ve všech průmyslových odvětvích. Podívejte se na toto video, ve kterém se dozvíte, jak MBSE umožňuje společnostem dodávat dnešní i budoucí produkty s jistotou, a přečtěte si o závazku společnosti Siemens Software k SysML v2.

Start Integrated – Zůstaňte integrovaní

Dnešní složitost návrhu vyžaduje nepřetržité a integrované projektování napříč doménami s digitalizací systémů. Chcete-li se dozvědět více, stáhněte si stručný přehled.

Vizuální znázornění 5 pilířů systémového inženýrství založeného na modelech
Optimalizujte své architektury

Definice výrobku

Definice produktu je integrovaný soubor informací, který nastiňuje systémové požadavky, jejich přiřazení funkce a rozklad na vícedoménovou architekturu, která definuje kompletní virtuální produkt.

Navrhněte správný produkt

Propojené inženýrství

Connected Engineering podporuje vývoj napříč obory s využitím definice produktu , aby byla zajištěna integrace napříč funkcemi, optimalizována rozhodnutí o návrhu, vyhodnocována rizika a dopady, odhalovány závady a řešeny problémy v nejsložitějších systémech.

Sestavte produkt správně

Nepřetržité ověřování

Průběžné ověřování probíhá od začátku cyklu produktu až do konce. Kontinuální ověřování využívá architekturu a simulační modely a kontext produktu k měření dosažení a souladu požadavků při testování v uzavřené smyčce.

Související zdroje o systémovém inženýrství založeném na modelech

Toto jsou některá z nejlepších témat, která vám pomohou začít na cestě k přijetí systémového inženýrství založeného na modelech nebo MBSE.

Kontaktujte nás

Obraťte se na náš prodejní tým a prodiskutujte s ním své potřeby v oblasti vývoje MBSE nebo vyplňte náš bezplatný nástroj MBSE Assessment Tool.