K zobrazení této stránky v češtině byl použit automatický překlad. Chcete ji raději zobrazit v angličtině?
Byl tento překlad užitečný?
  1. Home

Správa stížností

Software pro správu stížností poskytuje kritickou funkci v rámci systému řízení kvality (QMS): umožňuje výrobcům vyřizovat stížnosti včas a v případě potřeby zapojit dodavatele.

Co je správa stížností?

Software pro správu stížností také poskytuje zpětnou vazbu o údajích o používaných produktech konstrukčním, plánovacím a procesním inženýrským týmům výrobce a/nebo dodavatele, aby bylo možné neustálé zlepšování.

Softwarový modul systému řízení kvality (QMS), koncernu a řízení stížností (CCM) umožňuje výrobcům procesy získávání, analýzy a vyhodnocování stížností. Výsledná hodnocení a analýzy zranitelností mají velký význam pro další vývoj produktů a procesů.

Software pro správu obav a stížností také umožňuje výrobcům optimalizovat a sladit postupy dodavatelského řetězce s jejich integrovanými procesy. Software pro správu stížností zahrnuje komunikaci mezi společnostmi a dodavateli i interní procesy řešení problémů, což umožňuje neustálé zlepšování.

Související produkty: Opcenter Quality | Řízení kvality a dodržování předpisů v Teamcenteru

complaint-management-software-hero-1280x720

Pochopte výhody

Software pro správu obav a stížností přináší výrobcům výhody tím, že poskytuje strukturovaný postup vyřizování stížností s podrobnou dokumentací. Software pro správu stížností také obsahuje funkce sledování a dohledávání, které jim umožňují dosáhnout významných úspor času a nákladů.

Automatizujte a zjednodušte proces reklamace

Zjednodušte postupy a poskytněte strukturovaný a efektivní přístup k vyřizování stížností s podrobnou dokumentací.

Provádějte akce včas

Usnadněte strukturovaný postup vyřizování stížností a zajistěte včasná řešení pro zvýšení spokojenosti zákazníků a neustálé zlepšování.

Rozvíjejte vyšší úroveň spokojenosti zákazníků

Využijte strukturovaný a efektivní proces vyřizování stížností, který vede k rychlému řešení a zlepšení zákaznické zkušenosti.

Zvýšení transparentnosti procesu kvality

Získejte sledování a analýzu stížností v reálném čase, což přispěje k jasnějšímu pochopení procesů kvality pro neustálé zlepšování.

Eliminace nadbytečných úkolů

Automatizujte a zefektivněte procesy, omezte manuální zásahy a zvyšte efektivitu při vyřizování stížností pro výrobce.

Bezpapírové procesy kvality a náklady

Podporujte bezpapírové procesy kvality, snižujte náklady spojené s manuální dokumentací, zjednodušte postupy vyřizování reklamací a zvyšujte celkovou provozní efektivitu pro výrobce.

Funkce softwaru pro správu stížností a stížností

Správa stížností nabízí funkce pro shromáždění všech dat o stížnostech. Široká škála analytických funkcí umožňuje rychlou a efektivní identifikaci slabých míst a rychlé zahájení protiopatření. Integrované, komplexní nástroje pro hodnocení a analýzu podporují neustálé a udržitelné zlepšování kvality a produktivity.

Řešení pro správu obav a stížností nabízí efektivní komunikaci v reálném čase. Pracovní postupy pro vyřizování stížností v softwaru pro správu stížností umožňují výrobcům aktivovat okamžitá opatření, která odesílají informace (potřebné pro šetření na úrovni zásob/inventuru a analýzu závad) určeným oddělením společnosti.

Analýza reklamací v softwaru pro správu stížností může být zpracována v souladu s postupy kvality, jako je 8D [odkaz na stránku glosáře], včetně iniciace různých opatření, analýz příčin a potvrzení účinnosti. Analýza příčin defektů je doplněna funkcionalitou řízení kvality , která podporuje Ishikawovu metodu (příčina/následek) a metodiku řešení problémů 5Whys.

Pokud výrobce zjistí, že příčinou reklamací je dodavatel, může automaticky vygenerovat stížnost dodavatele pomocí softwaru pro správu reklamací.

Software pro správu stížností podporuje efektivní komunikaci mezi zúčastněnými stranami pomocí portálů a rozhraní, které zahrnují:

  • Dodavatelský portál pro online výměnu dodavatelů
  • Zjednodušený akviziční portál pro nastavení nových zákaznických/dealerských procesů
  • Integrace do portálů výrobců originálního vybavení (OEM) s výměnou kontroly a 8D zprávy

Softwarový webový portál pro správu stížností umožňuje získávání externích stížností, jako jsou stížnosti od koncových zákazníků, vyřizování interních/externích opatření pro reakci a výměnu dokumentů podporujících popisy závad.

Další informace

Zhlédnout

Webinář na vyžádání – Zlepšování procesů neustálého zlepšování kvality a řešení problémů