1. Home
Stylizovaná fotografie ženy prohlížející si technický diagram.

Urychlete svou digitální transformaci

Siemens Xcelerator – Software pro průmysl

Řešení Siemens Xcelerator vám v rámci softwaru pro průmysl nabízí nástroje pro urychlení vaší digitální transformace. Zjistěte, jak můžete s naším softwarovým portfoliem vytvořit komplexní digitální dvojče a zkombinovat reálné a digitální prostředí jako nikdy předtím.

Řešení Siemens Xcelerator jako služba: kdykoli a v jakémkoli zařízení

Řešení Siemens Xcelerator jako služba umožňuje inženýrům, dodavatelům, prodejcům, partnerům a zákazníkům současně pracovat v rámci jediného směrodatného zdroje, a to kdykoli, odkudkoli a z jakéhokoli zařízení.

Proměňte efektivně nápady na inovace díky našemu cloudovému portfoliu produktů, služeb a řešení.

Objevte řešení Siemens Xcelerator – Software pro průmysl

Naše komplexní portfolio softwaru vám poskytuje nástroje pro navrhování výrobků, jejich realizaci prostřednictvím výroby a optimalizaci pro zajištění nejlepšího výkonu – to vše ještě předtím, než dané výrobky vůbec vyrobíte.

PORTFOLIO

Siemens Xcelerator - Embrace the Digital Future

Our comprehensive and integrated portfolio of software and services for electronic and mechanical design, system simulation, manufacturing, operations and lifecycle analytics.

Siemens Xcelerator software for industry: design, optimize realize.

Spolupráce

Propojení pracovníků a procesů

Teamcenter® je nejširší a nejobsáhlejší systém PLM, který poskytuje digitální vlákno propojující pracovníky a procesy a překonává tradiční překážky v oblasti spolupráce.

Mějte životní cyklus softwaru pod kontrolou

Řešení Polarion ALM sjednocuje životní cyklus vývoje softwaru s daty správy v reálném čase, což umožňuje týmům rychleji reagovat na nové příležitosti a požadavky.

Aplikace

Vývoj aplikací s nízkou potřebou kódu podporuje digitalizaci

Platforma Mendix pro vývoj aplikací s nízkou potřebou kódu pomáhá vývojářům rychle vytvářet, zavádět a provozovat softwarové aplikace na podnikové úrovni.

IoT – analytika

Propojte svůj podnik pomocí technologie IoT

Platforma Centrum přehledů využívá řešení s technologií IoT k optimalizaci provozu, výrobě lepších výrobků a podpoře nových obchodních modelů propojením dat z výrobků, závodů a systémů.

Provoz

Digitalizace správy výrobních úkonů

Řešení Opcenter podporuje kompletní digitalizaci výrobních úkonů a umožňuje uživatelům mít komplexní přehled o návrhu a výrobě.

Výroba

Synchronizace inženýrství, výroby a servisování

Řešení Tecnomatix pomáhá proměnit nápady na výrobky a dosáhnout synchronizace mezi výrobkem a výrobním inženýrstvím, výrobou a službami servisování.

Digitální transformace výroby dílů

Řešení NX for Manufacturing podporuje efektivní komplexní výrobní úkony spojené s díly a prostřednictvím digitalizace umožňuje vyrábět vysoce přesné díly pro zvýšení produktivity a ziskovosti.

Simulace

Komplexní řešení simulace digitálních dvojčat

Software Simcenter™ kombinuje simulaci systému, 3D CAE a testování a pomáhá optimalizovat návrhy a zajišťovat inovace rychleji a s větší jistotou.

Strojírenství

Nová generace strojírenského návrhu, simulace a výroby

Řešení Siemens NX nabízí novou generaci řešení pro strojírenský návrh, simulaci a výrobu, která pomáhají společnostem rychleji vyvíjet lepší výrobky.

Podpora rychlého a efektivního návrhu

Řešení Solid Edge nabízí rychlé a flexibilní nástroje v cenově dostupném a snadno použitelném balíčku, který umožňuje společnostem všech velikostí digitalizovat vývoj výrobků.

Elektronika

Rychlejší a chytřejší vývoj výrobků

Vyvíjejte lepší a chytřejší výrobky pomocí špičkové sady řešení pro návrh, ověřování a výrobu integrovaných obvodů, desek plošných spojů a elektroniky.

Urychlení vývoje systémů E/E

Řešení Capital zajišťuje vývoj systémů E/E založený na skutečných modelech E/E pomocí špičkového portfolia nástrojů pro práci s architekturou E/E, elektrotechnickými systémy, integrovaným softwarem AUTOSAR a síťovou komunikací.