Muž se sklání a kontroluje kvalitu nástroje v továrně.

Systém pro správu kvality

Opcenter Quality

Řešení Opcenter Quality je sada produktů pro správu kvality (QMS) v uzavřené smyčce, která zajišťuje shodu s předpisy a podporuje neustálé zlepšování vysoce kvalitních výrobků.

Splňte své potřeby v oblasti QMS díky řešení Opcenter Quality

Využijte systém správy kvality řešení Opcenter ke správě uceleného životního cyklu kvalitních výrobků, správě složitostí v plánování, kontrole a monitorování procesů a podnikové kvality.

Urychlete uvádění výrobků na trh

Urychlete uvádění nových výrobků na trh díky efektivní správě plánování, realizaci a zlepšování kvality.

Zvyšte produktivitu

Ušetřete náklady, omezte plýtvání a umožněte trvalé zlepšení konkurenceschopnosti díky naprosté transparentnosti a optimalizaci procesů.

Splňte normy a směrnice

Splňte požadavky mezinárodních norem kvality a specifických průmyslových směrnic.

Případová studie

Merit Automotive

Siemens solutions enable Merit to implement full quality, closed-loop cycle and continuous improvement methodology
Case Study

Siemens solutions enable Merit to implement full quality, closed-loop cycle and continuous improvement methodology

Firma:Merit Automotive Electronics Systems

Odvětví:Automobilový průmysl a doprava

Umístění:Barcelona , Spain

Opcenter APS, Opcenter Quality

Pokročilá správa kvality v klíčových rolích

Manažery kvality

Splňte požadavky zákazníků a vyhněte se nákladům na nekvalitní a zmetkové výrobky. Zajistěte si uplatňování osvědčených postupů a procedur kvality pomocí systematického přístupu.

Inženýr kvality

Rychle si poraďte s každodenními úkoly bez ztráty času při ručních činnostech náchylných k chybám. Zjistěte, jak vyvážit a stanovit priority kontrol kvality a hodnocení.

Financování

Mějte pod kontrolou náklady na kvalitu a pochopte, jak správná správa kvality ovlivňuje efektivitu a zásoby. Pochopte, jak reklamace a stahování výrobků z trhu ovlivňují data o výrobě.

Komplexní systém pro správu kvality

Systém pro správu kvality od společnosti Siemens umožňuje společnostem zvládat složitost plánování, správy a sledování procesů a kvality. Zjistěte, jak sada produktů řešení Opcenter Quality pomáhá spravovat kvalitu v celém životním cyklu výrobků a dodavatelském řetězci.

Zjednodušte cyklus kvality naplánování-provedení-ověření-jednání

Řešení Opcenter Quality, které umožňuje dosáhnout provozní dokonalosti, je založeno na cyklu naplánování-provedení-ověření-jednání (PDCA), který umožňuje průběžně zlepšovat výrobní procesy.

Plánování

Plánování kvality systematicky řídí milníky projektů kvality od počátečních fází vývoje výrobků a procesů až po úplnou realizaci. Řešení Opcenter Quality optimalizuje správu projektů kvality, spravuje a urychluje analýzu způsobů a následků poruch (FMEA) a podporuje tvorbu plánů správy.

Schůzka spolupracovníků zaměřená na plánování kvality, na které se diskutuje o kvalitě jejich výrobků.

Provedení

Realizace kvality definuje praktické kroky vašich činností v oblasti kvality výrobků a procesů. Řešení Opcenter Quality definuje kontrolní kritéria, spravuje měřidla a měřicí nástroje, zefektivňuje statistickou kontrolu procesů a monitoruje příchozí a odchozí zboží.

Dělník v továrně, který zkoumá kvalitu dílu.

Kontrola

Hodnocení kvality kontroluje shromážděná data a zpracovává výsledky kontrol a testů v podrobných zprávách. Řešení Opcenter Quality sleduje spolehlivost vašich dodavatelů a využívá analýzu dat a vyhodnocení k zahájení činností optimalizace výrobků a procesů.

Skupina pracovníků v továrně hodnotí kvalitu výrobků.

Konání

Zlepšování kvality je průběžný proces optimalizace, jehož cílem je udržet výrobky na správné úrovni kvality a zajistit shodu v širokém měřítku pravidelným sledováním prostřednictvím auditů. Řešení Opcenter Quality optimalizuje a slaďuje postupy napříč společností, jako jsou procesy řešení problémů, nastavení a provádění auditů a efektivní sledování stížností a všech opatření v oblasti kvality.

Dva spolupracovníci diskutující o kvalitě svých výrobků.

Prozkoumat produkty řešení Opcenter Quality

Řešení Opcenter Quality se skládá z výkonných modulů softwaru pro správu kvality, které podporují všechny aspekty cyklu naplánování-provedení-ověření-jednání.

Další informace