K zobrazení této stránky v češtině byl použit automatický překlad. Chcete ji raději zobrazit v angličtině?
Byl tento překlad užitečný?
  1. Home

Software pro správu údržby zařízení

Software pro správu údržby zařízení podporuje proaktivní řešení problémů a optimální plánování zařízení.

Co je software pro řízení údržby zařízení?

Software pro řízení údržby zařízení elektronicky sleduje využití zařízení a řídí preventivní a nápravnou údržbu. Automaticky detekuje podmínky, které vyžadují údržbu, aby zařízení fungovalo s maximální účinností. Správa údržby zařízení definuje a sleduje požadavky na údržbu zaměřené na zdroje na základě kalendářního data, doby využití a propustnosti. Poté, co jsou požadavky na údržbu přiřazeny ke zdrojům, dojde k vynucení během provádění dílenských služeb.

Funkce softwaru pro správu údržby zařízení zajišťují, že zařízení výrobce je platné a certifikované pro zamýšlené použití. Software pro správu údržby zařízení zajišťuje, že zařízení dodržuje správné plány kalibrace a údržby. Zařízení, které není certifikováno, nelze použít k výrobě.

Software pro správu údržby zařízení podporuje proaktivní řešení problémů a optimální plánování zařízení. Automaticky sleduje a plánuje údržbu na základě času nebo využití, včetně vynucování předdefinovaných toků pracovních procesů.

Tlaky na velkoobjemovou výrobu, programy snižování nákladů a spolehlivost zařízení jsou problémy, kterým výrobci denně čelí. Patří sem komplexní předpisy, vyšší nároky na kvalitu a iniciativy neustálého zlepšování. Dnešní štíhlá výroba zahrnuje zajištění dostupnosti a spolehlivosti zařízení. Efektivní správa těchto priorit vyžaduje řešení pro správu údržby, které umožňuje přístup k informacím, jako jsou plány preventivní údržby zařízení, a vynucuje kvalifikaci a dostupnost zdrojů.

Software pro správu údržby zařízení pro viditelnost a kontrolu

Software pro správu údržby zařízení poskytuje viditelnost a kontrolu pro zvýšení produktivity a efektivity. Udržujte zařízení ve špičkovém výkonu.

  • Spravujte a vynucujte plány údržby
  • Snižte náklady na údržbu díky proaktivnímu přístupu
  • Zajištění souladu s kvalifikací prostředků
  • Snížení nákladných prostojů výrobních linek v důsledku selhání zařízení
  • Dodržujte osvědčené výrobní postupy

Související produkty: Opcenter Execution

equipment-maintenance-management-is1471882894-feature-640x360

Pochopení výhod

Software pro správu údržby zařízení poskytuje komplexní sledování zdrojů a plánování údržby.

Integrace

Software nabízí plnou integraci s výrobními procesy pro viditelnost v uzavřené smyčce.

Konfigurace plánů požadavků na údržbu

Nakonfigurujte plány požadavků na údržbu na základě propustnosti, uplynulého času a konkrétních a opakujících se dat.

Upozornění E-mailem

Určete, kdo bude dostávat e-mailová oznámení o nevyřízeném, splatném a neuhrazeném výživném.

Jednoduchá správa

Snadno aktivujte a deaktivujte požadavky na údržbu a automatizujte postupy diagnostiky a odstraňování problémů se zařízením.

Plánování údržby

Vytvářejte úkoly pro preventivní a nápravnou údržbu.

Kalibrace a testování

Integrujte kalibrační specifikace a testovací postupy do úkolů údržby, oprav a generálních oprav.

Maximalizace produktivity a efektivity

Software pro správu údržby zařízení vám pomůže sledovat využití zařízení, spravovat plány údržby, zpřístupnit nebo nezpřístupnit zdroje a definovat kvalifikované zdroje, které lze vybrat při zahájení práce v provozu. Když zařízení prochází preventivní údržbou, je automaticky nedostupné. Jakmile je údržba dokončena, zařízení je znovu uvedeno do provozu a zpřístupněno pro výrobu.

Pomocí softwaru pro správu údržby zařízení můžete sledovat využití zdrojů na základě uplynulého času, doby využití a množství výroby a na základě předem definovaných limitů zajistit, aby výroba nepřekročila požadavky na údržbu. Poskytuje přehled o problémech se zdroji a podrobnou historii všech minulých aktivit. Bez této úrovně viditelnosti by bylo prakticky nemožné určit skutečné hodnoty výkonu zařízení.

Proaktivní řízení údržby zařízení

Software pro řízení údržby zařízení umožňuje vytvořit proaktivní prostředí prostřednictvím preventivní údržby. Typický reaktivní přístup typu "break-and-fix" může zastavit kritické výrobní linky a ohrozit vaši schopnost uspokojit poptávku zákazníků. Reaktivní přístup také zvyšuje náklady na údržbu prostřednictvím přesčasů a poplatků za zboží odeslané pozdě.

Vynucené dodržování kvalifikací zařízení

Kompletní integrace s výrobním informačním systémem (MES) zajišťuje dostupnost a kvalifikaci zařízení před použitím. Správný výběr vybavení obsluhy je v dílně vždy vynucován.

Další informace

Správa výrobních úkonů

Opcenter je portfolio unifikovaných řešení pro správu výrobních operací (MOM), které umožňuje digitální správu softwarových operací.

Systém pro realizaci výroby

Systémy pro realizaci výroby (MES) sledují a prosazují výrobní procesy, aby byla zajištěna kvalita a efektivita.