K zobrazení této stránky v češtině byl použit automatický překlad. Chcete ji raději zobrazit v angličtině?
Byl tento překlad užitečný?
  1. Home

Elektronická evidence šarží pro výrobu

Elektronické záznamy šarží (EBR) v moderní výrobě poskytují komplexní auditní stopu pro každou šarži a nahrazují tradiční papírové formuláře procesem vlastního auditu, který eliminuje nákladné chyby v papírování a potřebu ručních kontrol záznamů.

Co je to elektronický záznam šarže?

Elektronický záznam šarže (eBR) poskytuje kompletní výrobní auditní stopu každé vyrobené výrobní šarže. Nahrazuje papírové formuláře záznamů o šaržích procesem samoauditu dávkových záznamů, který eliminuje nákladné chyby v papírování a požadavek na ruční kontrolu záznamů o šaržích. K datům elektronického záznamu šarží můžete přistupovat online a doba průchodu záznamů šarží je mnohem kratší, což snižuje riziko nedodržování předpisů.

Software pro elektronickou evidenci šarží pomáhá zajistit kontrolu výroby snížením zmetkovitosti, chyb v papírování šarží a nadbytečných kontrol. Nabízí flexibilitu pro modelování a změnu složitých procesů na základě hlavního záznamu šarže a zpětné vazby v reálném čase potřebné k rychlé identifikaci a řešení problémů se záznamem šarží, které brání zlepšování procesů a produktů. Software eBR řídí širokou škálu procesů, včetně personalizovaných a autologních terapií, biodiagnostiky (činidla a přístroje), testů a dalších.

Elektronické záznamy šarží musí být plně v souladu s 21 CFR část 11, s elektronickými podpisy a úplnou integritou a uchováváním dat. Když systém vytvoří elektronický záznam šarže, vynutí hlavní záznam šarže. Elektronická evidence šarží obsahuje komplexní sledování a kontrolu produktů a procesů, včetně použitých procesů a zařízení, údajů o kvalitě, výsledků zkoušek, neshod, spotřebovaných materiálů, výtěžnosti procesu, podpisů operátorů a dat a časů.

Výrobci v oblasti přírodních věd čelí každodenním výzvám při zajišťování a udržování ziskového, rostoucího podnikání navzdory přísným předpisům, globální konkurenci a potřebě produktů na míru. Špičkové farmaceutické a biotechnologické společnosti používají software pro elektronickou evidenci šarží ke snížení provozních nákladů a nákladů na dodržování předpisů, zlepšení kvality a konzistence a zkrácení doby výroby produktů.

Související produkty: Opcenter Execution Pharma

ebr_glossary_640x360

Pochopte výhody

Zlepšete auditní stopu a dostupnost dat

Zajistěte zvýšenou transparentnost a sledovatelnost pomocí komplexní auditní stopy pro každou výrobní šarži, která je přístupná online, což usnadňuje rychlé vyhledávání a analýzu a zároveň minimalizuje potřebu ručních kontrol záznamů.

Eliminace chyb a zajištění shody s předpisy

Eliminujte nákladné chyby v papírování a zajistěte soulad s předpisy začleněním elektronických podpisů, zachováním integrity dat a dodržováním standardů, jako je 21 CFR část 11.

Zlepšete procesy a pracujte efektivně

Přispějte ke zkrácení doby průchodnosti, získejte zpětnou vazbu v reálném čase a získejte flexibilní modelování procesů, což usnadňuje neustálé zlepšování procesů ve výrobě.

Další informace

Siemens Xcelerator Marketplace

Zjistěte více o řešení Opcenter Execution Pharma

Platforma, která vám pomůže vyhrát závod s časem, poskytuje elektronickou evidenci dávek pro farmaceutický průmysl.