Skip to Main Content
případová studie

Společnost Zhejiang Connor Technology sklízí úspěch jako partner společnosti Siemens Digital Industries Software

Partner podnikající ve více odvětvích využívá řešení společnosti Siemens k urychlování projektů a snižování nákladů pro zákazníky...

Creating a team of PLM software experts

Zhejiang Connor Technology

Společnost Zhejiang Connor Technology Co., Ltd., se zaměřuje na řešení společnosti Siemens pro digitální továrny a cílí na širokou škálu průmyslových odvětví.

http://www.connor.net.cn/
Sídlo:
Hangzhou, Zhejiang Province, China
Produkty:
Teamcenter
Odvětví průmyslu:
Automobilový průmysl a doprava

Sdílení

Podpora společnosti Siemens nám zajišťuje návratnost těchto nových investic a dává nám důvěru v investování více prostředků do nového podnikání
Ms Liu Hui, Generální ředitel
Zhejiang Connor Technology Co., Ltd.

Uznání za vynikající práci

Společnost Zhejiang Connor Technology Co. Ltd. (Zhejiang Connor Technology) začínala jako stříbrný partner společnosti Siemens v roce 2012, v roce 2017 pak dosáhla platinové úrovně. Ve stejném roce se společnost zapojila do partnerského programu Smart Expert pro Teamcenter® v automobilovém a dopravním průmyslu.

Výhody partnerského programu Smart Expert

Liu Hui, generální ředitel Zhejiang Connor Technology, říká, že program Smart Expert společnosti Siemens Digital Industries Software pomáhá společnosti využít výhod partnerství se společností Siemens u stávajících i potenciálních zákazníků. 

„Program Smart Expert je velmi prospěšný. V dnešním složitém konkurenčním prostředí je pro zákazníky výběr profesionálních poskytovatelů služeb velmi náročný,“ říká Liu. „Program Smart Expert zaručuje našim zákazníkům, že naše sada řešení a odborných znalostí jim přinese vyšší přidanou hodnotu i splnění všech požadavků. Díky osvědčeným postupům a šablonám z programu společnosti Siemens můžeme lépe a rychleji porozumět obchodním problémům zákazníků a nabídnout jim ta nejlepší a nejvhodnější řešení.

Program Smart Expert pomáhá společnosti Zhejiang Connor Technology budovat image společnosti a zlepšovat povědomí o jejich značce v automobilovém a dopravním odvětví. Mnohé projekty pocházejí od čínského ministerstva průmyslu a informačních technologií.

„Program Smart Expert zlepšuje naši konkurenceschopnost na trhu a zvyšuje důvěru zákazníků, protože dokazuje, že nás společnost Siemens Digital Industries Software považuje za odborníky,“ říká Liu.

Podpora od společnosti Siemens

Siemens nabízí společnosti Zhejiang Connor Technology podporu prodeje a školicí programy, které umožňují společnosti vyvíjet jedinečná řešení pro své zákazníky. Siemens společnosti Zhejiang Connor Technology také pomáhá při navrhování její obchodní strategie a marketingových kampaní a zároveň jim nabízí marketingovou podporu. Společnost získala nové zákazníky díky portfoliu pro správu životního cyklu výrobků (PLM) Siemens Opcenter s výrobními informačními systémy (MES), systémy pokročilého plánování a rozvrhování (APS) a systémy řízení kvality (QMS).

„Podpora společnosti Siemens nám zajišťuje návratnost těchto nových investic a dává nám důvěru v investování více prostředků do nového podnikání,“ říká Liu.

Prostřednictvím osvědčených postupů a šablon z programu společnosti Siemens můžeme lépe a rychleji porozumět obchodním problémům zákazníků
Jiang Tao, Generální ředitel
Zhejiang Connor Technology Co., Ltd.