Skip to Main Content
případová studie

Tchajwanský výrobce poskytuje zákazníkům špičková řešení ve spolupráci se společností Siemens

CADEX Technology nabízí řešení Solid Edge a Teamcenter jako odpověď na problémy zákazníků...

CADEX Technology Co. provides Solid Edge and Teamcenter solutions to solve customer issues

CADEX Technology Co.

Společnost CADEX je partnerem společnosti Siemens od roku 2010, nedávno dosáhla na zlatou úroveň partnerství a v roce 2017 se zapojila do programu Smart Expert. CADEX nabízí zákazníkům produkty společnosti Siemens Digital Industries Software

http://www.cadex.com.tw/
Sídlo:
Taipei, Taiwan
Produkty:
Femap, Solid Edge, Teamcenter
Odvětví průmyslu:
Průmyslové stroje, Electronics, Semiconductor devices

Sdílení

Po projednání a pochopení jejich obchodních problémů jsme našim zákazníkům dodali kompletní řešení, jehož součástí byla aplikace Solid Edge a software pro správu Teamcenter.
Daniel Yu, Generální ředitel
CADEX Technology Co.

Nabídka řešení pro zákazníky

CADEX Technology Co., Ltd. (CADEX) na Tchaj-wanu podniká ve výrobním sektoru, konkrétně ve strojírenství a nejmodernějších technologiích. Společnost primárně využívá řešení společnosti Siemens Digital Industry Software v podobě aplikací Teamcenter®, Solid Edge® a Femap a nabízí zákazníkům vysokoúrovňové řešení pro návrh, výrobu, správu dokumentů, simulace a analýzu.

Výhody partnerského programu Siemens Smart Expert

Daniel Yu, generální ředitel společnosti CADEX, považuje uznání společnosti Siemens za neocenitelné pro úspěch společnosti. Po zapojení do partnerského programu Smart Expert společnost Siemens vyčlenila prostředky na pomoc společnosti CADEX při rozvoji obchodních a inženýrských aktivit.

„S podporou společnosti Siemens můžeme zákazníkům nabídnout profesionální služby, díky kterým v nás mají ještě větší důvěru“ říká Yu. „Společnost Siemens nám nabídla specializované prostředky, které nám pomohly v našem podnikání.“

CADEX je uveden jako Smart Expert partner v online databázi partnerů společnosti Siemens. CADEX také prezentuje logo partnera Smart Expert na své webové stránce, takže zákazníci vědí, že se mohou na svého dodavatele na 100 % spolehnout.

„Po absolvování kurzů v certifikačních programech a kampaních v digitální marketingové aplikaci nabízené společností Siemens můžeme našim zákazníkům pomoci řešit problémy s jejich podnikáním“ říká Yu.

Případová studie zákazníka

Tchaj-wanská společnost Contrel Technology provozuje velký závod na výrobu nejmodernějších výrobních zařízení, kde potřebovala vyřešit nekompatibilitu různých typů strojů, nízkou produktivitu, nepružnou výrobní dokumentaci a nevyhovující týmovou spolupráci. Yu a jeho tým nejprve zjišťovali potřeby společnosti Contrel Technology.

„Po projednání a pochopení jejich obchodních problémů jsme dodali kompletní řešení Solid Edge s Teamcenterem“ říká Yu. „Společnost Contrel Technology uvedla, že nasazení řešení a kvalitní služby předčily jejich očekávání. Ve výsledku společnost Contrel vyřešila své obchodní problémy a zvýšila efektivitu navrhování a spravování o 30 procent.

Výhled do budoucna

CADEX věří, že zákazníci se při hledání odborných partnerů v oblasti digitální transformace v průmyslu 4.0 obrátí na partnery v programu Siemens Smart Expert. CADEX dále plánuje rozšířit své podnikání o novou dceřinou společnost v Sin-ču na Tchaj-wanu, aby mohl nabídnout své služby více zákazníkům.

Společnost Siemens nám nabídla specializované prostředky, které nám pomohly v podnikání a inženýrských možnostech.
Daniel Yu, Generální ředitel
CADEX Technology Co.