Skip to Content
Contact Nederlands | Dutch
CAAP Partner Overview CAAP®,gevestigd in Amersfoort, is ruim 20 jaar reseller van Solid Edge voor Siemens PLM Software. De laatste jaren is CAAP aanzienlijk gegroeid en momenteel bestaat het CAAP-team uit 14 enthousiaste medewerkers.

CAAP Partner Overview

CAAP®, gevestigd in Amersfoort, is ruim 20 jaar reseller van Solid Edge voor Siemens PLM Software. De laatste jaren is CAAP aanzienlijk gegroeid en momenteel bestaat het CAAP-team uit 14 enthousiaste medewerkers.


Solutions Overview 

U kunt bij CAAP terecht voor het complete velocity portfolio met onder andere Solid Edge, Teamcenter, Solid Edge voor Share Point. Behalve de verkoop en ondersteuning van software biedt CAAP een scala aan mogelijkheden op het gebied van trainingen. Hiervoor beschikt CAAP over een eigen leslokaal in Amersfoort. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor trainingen op maat. CAAP kan aan al uw wensen tegemoet komen en alles is bespreekbaar. Ook heeft CAAP diverse Nederlandstalige Solid Edge handleidingen op de markt gebracht.


The Synergy 

De kracht van CAAP is de oprechte betrokkenheid met haar klanten. Een goed voorbeeld hiervan is de prioriteit die CAAP aan haar supportafdeling geeft. In principe wordt de telefoon bij CAAP standaard opgenomen door iemand van de helpdesk. De technici achter de helpdesk zijn allemaal zeer ervaren en kundig en slagen er in om 95% van de problemen direct op te lossen. Daarnaast schenkt CAAP ook veel aandacht aan haar bestaande klanten door ze te bezoeken en te evalueren of alles nog naar wens verloopt. Bij CAAP staan tevredenheid van bestaande klanten voorop en het is voor CAAP erg belangrijk dat een nieuwe klant zich snel thuis voelt en een vertrouwde klant wordt. CAAP® is een geregistreerd handelsmerk van CAneD b.v.


Address:

Modemweg, 37 Amersfoort 3821 BS Netherlands
Phone: 


+31- 33 - 457 33 22


Fax:

+31-33 - 457 33 25
Email:

info@caap.nl
Web:

http://www.caap.nl
Related Products:

Femap Solid Edge Teamcenter
Partner Competencies:

Channel Sales (VAR/Reseller)
Lees Meer
Close Video