Skip to Content
Partners
Partners

Siemens PLM partner Enginia helpt Ten Kate racing aan Pole position

Hoe flexibel 3D CAD-ontwerp Ten Kate helpt met het winnen van races

Met Solid Edge 3D CAD op mobiele apparaten, kan Ten Kate Racing een ontwerp starten vanaf het circuit, een virtuele prototype creëren en zo een nieuw onderdeel op tijd klaar hebben voor de volgende race.

Siemens PLM partner Enginia helpt Ten Kate racing aan Pole position

Hoe flexibel 3D CAD-ontwerp Ten Kate helpt met het winnen van races

Met Solid Edge 3D CAD op mobiele apparaten, kan Ten Kate Racing een ontwerp starten vanaf het circuit, een virtuele prototype creëren en zo een nieuw onderdeel op tijd klaar hebben voor de volgende race.
Bekijk de video

Het unieke Siemens PLM Partnernetwerk

De gerenommeerde teams van de partners kunnen u ondersteunen bij uw innovatie- en groeiplannen.

Onze partners hebben gedegen industrie- en domein-specifieke kennis. Gezamenlijk hebben we tools, methodieken en best practices ontwikkeld, gebaseerd op jarenlange ervaring met topbedrijven. Onze partners bieden een uitgebreid portfolio van producten en diensten om u te ondersteunen uw bedrijfsdoelstellingen te behalen, meer grip te krijgen op kosten, efficiënter te ondernemen en uw klanttevredenheid te verhogen. Deze business en engineering oplossingen helpen u het meeste uit uw software-investering te halen.

CAAP

U kunt bij CAAP terecht voor onder andere Solid Edge, Femap en Teamcenter. Behalve de verkoop en ondersteuning van software biedt CAAP een scala aan mogelijkheden op het gebied van trainingen, consultancy en maatwerk. CAAP beschikt intern over alle facaliteiten om haar klanten professionele trainingen te verzorgen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor trainingen op maat. Ook heeft CAAP haar eigen Solid Edge boek en een YouTube kanaal CaapSolidEdge als naslagwerk voor engineers en constructeurs.

cards PLM Solutions

cards PLM Solutions B.V. is een Platinum Partner van Siemens PLM Software en exclusief reseller van Cortona3D, beide voor de gehele Benelux. Wij zijn gespecialiseerd in NX ™ (CAD, CAM, CAE, CMM), Tecnomatix ®, Teamcenter ®, Rulestream Engineer-to-Order solution, en Technische Publicatie software. De focus en expertise van cards PLM Solutions B.V. liggen op het gebied van levering, installatie en ondersteuning met betrekking tot PLM software. Tevens levert cards PLM Solutions project management en consultancy met als werkveld implementaties, CAD/PDM support en proces optimalisatie.

Enginia

Enginia levert complete en geïntegreerde oplossingen met Solid Edge, Teamcenter, Femap en NXCam. Tevens is Enginia specialist op het gebied van Solid Edge Insight en Solid Edge for Sharepoint. Enginia heeft twee up to date trainingslocaties in Nootdorp en Hengelo met trainers uit de praktijk. Enginia levert hoogwaardige telefonische en on-site support voor alle software producten.

Femto

Femto

Femto Engineering is een ingenieursbureau uit Delft dat gespecialiseerd is in de mechanica. Femto biedt sinds 1997 oplossingen voor vraagstukken die spelen bij de ontwikkeling van producten en constructies. Femto Engineering is het adres in de BeNeLux voor geavanceerde CAE-software van Siemens PLM Software, wereldmarktleider op het gebied van PLM-software. Welke simulaties u ook wilt uitvoeren, Femto heeft een oplossing die door middel van de bekende pre-postprocessor Femap wordt aangestuurd en NX Nastran als solver. Uiteraard verzorgt Femto ook ondersteuning en trainingen op maat voor een gedegen en effectief gebruik.

Femto

Adopt id

ADOPT id's missie is een gespecialiseerd consultancybedrijf te zijn dat bij bedrijven in de maak-, metaal bewerkende en verwerkende industrie hun engineering- en productieprocessen optimaliseert met de nieuwste en efficiëntste technologie opdat zij hun concurrentieel voordeel verder uitdiepen.Door onze ervaring in de processen vanaf idee tot afgewerkt product zijn wij een lange termijn partner van onze klanten voor de optimalisering van hun organisatie. De tools u hierbij helpen zijn applicaties in de wereld van CAD, CAM, MES, PDM en PLM. Daarenboven zijn er nog Add-on tools die extra tijdswinst kunnen creëren.

Atos

ATS

ATS is toonaangevend als specialist in Manufacturing Execution Systems (MES) & Manufacturing Operations Management (MOM) en heeft haar sporen verdiend over de hele wereld. Onze MES/MOM implementaties leveren een van de snelste pay-back tijden bij IT projecten en dat kunnen we bewijzen.

Atos
Atos

Atos

Met Siemens heeft Atos een global strategic partnership gebaseerd op de industriële markt voor technologische en infrastructurele projecten.

Atos

Evologics

Evologics is dealer van de productieplanning software van Simatic IT Preactor. Een grafisch planbord dat u ondersteunt tijdens uw productieproces en u efficiënter laat plannen. Evologics is gespecialiseerd in het adviseren, ondersteunen en implementeren van onze planningssystemen bij productiebedrijven in de metaalindustrie, voedingsindustrie, verpakkings- industrie, farmaceutische industrie en uiteraard kunnen wij ook in overige productie industrie iets voor u betekenen.

W&S Benelux

W&S Benelux is partner voor de Siemens Simatic IT Unicam oplossingen.

Actemium

Actemium is een netwerk van 300 business units die voor 100% aan de industrie zijn toegewijd. Deze bedrijven bevinden zich in 38 landen overal ter wereld, meestal vlakbij onze opdrachtgevers. Wij zijn actief in alle fases van de levenscyclus van uw industriële processen: van advisering en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Ons netwerk komt met relevante voorstellen op maat, gericht op langdurige samenwerking als partners. In een unieke netwerkstructuur combineert Actemium erkende, professionele expertise met een gesegmenteerde benadering. Zo kunnen wij specifiek voor elke klant efficiënte en creatieve Solutions & Services voor de industrie realiseren.

Technord

Technord is een system integrator gespecialiseerd in elektrotechniek, samen met verschillende disciplines, variërend van high voltage industriële IT en MES / MOM. De nieuwe technologieën voor industrie 4.0 zorgen voor maximale productiviteit en flexibiliteit in de industriële processen van haar klanten.

Mithun

Mithun

Mithun biedt de Polarion ALM oplossingen van Siemens Industry Solutions aan in de Benelux. In combinatie met ons opleidings- en consultancyaanbod kunnen wij onze klanten een complete software oplossing bieden om Productontwikkeling te verbeteren.

Mithun

InnoFour

InnoFour, opgericht in 2008, is een Siemens PLM partner die Electronic Design Automation (EDA) en Product Lifecycle Management (PLM) -software levert. Naast productverkoop biedt InnoFour technische ondersteuning, training en consultancy. InnoFour stelt zijn klanten in staat om elektronische producten te ontwerpen, ontwikkelen, testen en produceren, met de nadruk op productiviteit, time-to-market en kwaliteit.

Close Video