Skip to Content
Training

Confrontation

Tijdens de Confrontation fase staat centraal dat er inzicht wordt verkregen in het huidige kennisniveau en de kennisbehoefte.

Modeling Battle

De Modeling Battle biedt u de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de werkwijze in de NX Modeling applicatie.

Efficiency onderzoek

Wilt u het maximale uit de software halen? Start dan met een Efficiency onderzoek. Het Efficiency onderzoek richt zich op de engineers / constructeurs. Tijdens het Efficiency onderzoek wordt de huidige manier van werken en het kennisniveau van de Engineers inzichtelijk gemaakt. Er wordt bekeken of efficiëntieverbeteringen mogelijk zijn waardoor sneller en doeltreffender met de NX software gewerkt kan worden. Op basis van de bevindingen zal Siemens een klantspecifiek opleidingstraject opstellen.

Certificering

Het internationale Siemens Certificeringsprogramma meet en valideert uw kennis en vaardigheden van onze producten. Voor werkgevers is de certificering van belang bij het screenen van potentiële werknemers en als onderdeel van de kwaliteitsborging in uw organisatie. De NX Designer certificering test zowel het begrip als de praktische vaardigheid in NX Design. De Teamcenter certificering beoordeelt het inzicht in en de toepassing van Teamcenter op het gebied van gebruik, installatie en beheer.

Assessments

Reguliere E-Assessments

Naast volledige E-Learning lessen bieden we verschillende E-assessments aan, bijvoorbeeld het Teamcenter of NX-assessment. Voor deze assessments is het mogelijk om een tijdelijk inlogaccount aan te schaffen. Met behulp van een assessment kan in relatief korte tijd bepaald worden in welke mate iemand de software beheerst. Het is dan ook een zeer bruikbaar instrument bij het aantrekken of inlenen van nieuwe medewerkers. Met behulp van het assessment kan namelijk bepaald worden of de externe medewerkers voldoende kennis van de software hebben om er op een efficiënte en effectieve manier mee te werken.

Customized competence assessment

Een Customized competence assessment bestaat uit verschillende vragen en opdrachten, waarin uw specifieke producten en modellen worden gebruikt. Hiermee kunt u het niveau van potentiële en/ of nieuwe medewerkers bepalen. Siemens PLM Software is uw partner voor de ontwikkeling van een Customized competence assessment aangepast aan uw werkzaamheden.

Meer informatie?

Siemens PLM Software

T: +31 (0) 73 - 680 2500

E: info.benelux.plm@siemens.com

Lees Meer
Close Video